facebook aqu 32

Foreningen

Ekliptika

 Mødestedet for interesserede i astrologi. 

Foredrag

Formålet med Ekliptika er at afholde astrologiske foredrag, og på den måde også være et samlingsted for astrologisk interesserede mennesker.

Foredragene afholdes altid den første onsdag i måneden, januar, juli og august undtaget.

Alle foredrag starter kl. 19:00 og varer 2 x 45 minutter, med en indlagt pause.

Efter foredragene er der "3. halvleg", hvor man kan blive lidt og snakke og hygge, og man kan også bruge biblioteket. Til juni-foredraget er der lidt speciel sommer-hygge, og til decemberforedraget lidt julehygge.

Hvis du vil se lidt mere om foredragenes indhold eller foredragsholdernes kvaliteter, kan du i menuen under "Tidligere foredrag" læse om foredragene afholdt i 2012-2015. 

Forhåbentlig på gensyn.

 

Lydfiler

Vi kan anbefale medlemmerne at gå ind at lytte til de seneste lydoptagelser af tidligere foredrag. Bemærk at syv foredrag, alle optaget siden sidste sommer, netop er blevet lagt ud til afspilning. Adgang til samtlige lydfiler findes i hovedmenuen, nederst under menupunktet "Tidligere foredrag".

Privatlivspolitik

24.5.2018

Ekliptika har opdateret sin privatlivspolitik, så den harmonerer med EUs nye persondataforordning GDPR.

Ekliptikas Privatlivspolitik

 

Bliv medlem

Stabiliteten i Ekliptikas økonomi og eksistens er baseret på medlems-skaber.

Kun medlemmer kan låne materiale i biblioteket.

Ønsker du at støtte foreningen og blive medlem så se her: Bliv medlem

Nyhedsbrev

Medlemmerne får 3-4 gange om året tilsendt et nyhedsbrev via e-mail. Her står der om de kommende foredrag, samt om hvad der ellers rører sig i foreningen.

Er du ikke medlem, men blot ønsker nyheder tilsendt, kan du tilmelde dig dette, ved at anvende kontaktformularen i menuen under "Kontakt".