facebook aqu 32

Foreningen

Ekliptika

 Mødestedet for interesserede i astrologi. 

7.3.2012 Astrologi og behovsanalyse v. Lars Steen Larsen

Astrologi og behovsanalyse

FOREDRAG ONSDAG DEN
7. marts 2012

Lars Steen Larsen


Det vigtigste bidrag til astrologi som et psykologisk værktøj er, efter min mening, kommet fra nogle amerikanske astrologer, især Stephen Arroyo og Noel Tyl. Dette skyldes, at de har formået at integrere dele af den amerikanske akademiske behovspsykologi ind i tydningen. I denne tydning er planeterne behov, mens tegnene er måden, behovene kommer til udtryk på. F.eks. har tegnet Vædder en tendens til at udtrykke behov (planeten) på en direkte og fokuseret måde. En person, som f.eks. har Merkur i Vædder, udtrykker (kommunikerer) og siger tingene på en direkte og fokuseret måde.

I foredraget vil jeg opridse det amerikanske bidrag samt komme med egne erfaringer og uddybninger af, hvilke behov de enkelte planeter repræsenterer, hvordan tegn kan gøre behov fokuserede, ufokuserede, fikserede og evt. modale. Ligeledes vil jeg komme ind på, hvordan aspekter påvirker vore forskellige behov. Materiale vil blive udleveret ved foredraget.

 

LarsSteenLarsen ny

Om Lars Steen Larsen

Lars Steen Larsen er religionshistoriker (Ph. d.). Han har tidligere redegjort for den vestlige astrologis historie, grundlag og forskellige teknikker gennem artikler og især i bogen Astrologiens Idé (Gyldendal 1995), men også delvis i bogen Western Esotericism: Ultimate Sacred Postulates and Ritual Fields (Lunds universitet 2008).

 


Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.
Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-

Nyhedsbrev

Medlemmerne får 3-4 gange om året tilsendt et nyhedsbrev via e-mail. Her står der om de kommende foredrag, samt om hvad der ellers rører sig i foreningen.

Er du ikke medlem, men blot ønsker nyheder tilsendt, kan du tilmelde dig dette, ved at anvende kontaktformularen i menuen under "Kontakt". 

Privatlivspolitik

24.5.2018

Ekliptika har opdateret sin privatlivspolitik, så den harmonerer med EUs nye persondataforordning GDPR.

Ekliptikas Privatlivspolitik

 

Lydfiler

Medlemmerne kan nu lytte til lydoptagelser af tidligere foredrag fra alle årene 2016+2017+2018.

Optagelserne fra efteråret 2018 er netop - d. 8.2.2019 - lagt ud til afspilning.

Adgang til samtlige lydfiler findes i hovedmenuen, øverst under menupunktet "Tidligere foredrag".

Som medlem burde du have fået tildelt login-oplysninger til denne side. Er du medlem og ikke i besiddelse af login-oplysninger, kontakter du bare bestyrelsen.

Bliv medlem

Stabiliteten i Ekliptikas økonomi og eksistens er baseret på medlems-skaber.

Som medlem modtager du vores nyhedsbreve, og du får adgang til bibliotekets materiale, samt adgang til lydoptagelser af tidligere foredrag.

Ønsker du at støtte foreningen og blive medlem så se her: Bliv medlem