facebook aqu 32

Foreningen

Ekliptika

 Mødestedet for interesserede i astrologi. 

6.6.2012 Vandmandens tidsalder mm. v. Sigvard Mahler Dam

Vores "Øglehjerne" og Vandmandens Tidsalder

FOREDRAG ONSDAG DEN
6. juni 2012

Sigvard Mahler DamDer er i 2012 ca. 365 år til at forårspunktet markerer begyndelsen på den nye tidsalder ved at passere stjernen Ydop, som er den første i Vandmandens konstellation.
Når man tænker på, hvad der er sket i Verden de sidste 365 år, og udviklingen går hurtigere og hurtigere, så kan man spørge sig selv, om vores "Øglehjerne" overhovedet kan følge med?

I dag reagerer vi stadig som hulemænd og -kvinder i visse pressede situationer, og disse reaktioner er ofte helt ude af proportion med de faktiske forhold i den omgivende Verden.

Kan de 3 ydre planeter - Uranus, Neptun og Pluto - ved deres ofte usædvanlige påvirkning af vores "Øglehjerne" nå at transformere vores tankesæt, så det er i overensstemmelse med den nye Vandmandens Tidsalder?

Foredraget ser nærmere på de ydre planeters indflydelse på de områder i horoskopet, som repræsenterer menneskets hjerne.

 

SigvardMahlerDam2

Om Sigvard Mahler Dam


Som barn af to astrologer kan man enten kun hade astrologi eller selv blive astrolog! I 1981 havde jeg mit først astrologihold på aftenskolen, og et par år senere begyndte jeg at have klienter. I 12 år næstformand i astrologforeningen "Orions flamme" og medredaktør af foreningens blad. I 1990'erne var jeg en årrække formand for SAFA eller DAF, som vi omdøbte det til. Jeg har også været med i Ekliptika. I 1987 udgav jeg privat undervisningsbogen "Vejledning i klassisk Astrologi. I 1991 "Astrologisk Korrektion" I 1995 medforfatter til "Astrologisk Orientering". I 1997 "Rejsende i Fixstjerner", som blev udgivet af Zosma i december 2002.

 


Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.
Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-

Nyhedsbrev

Medlemmerne får 3-4 gange om året tilsendt et nyhedsbrev via e-mail. Her står der om de kommende foredrag, samt om hvad der ellers rører sig i foreningen.

Er du ikke medlem, men blot ønsker nyheder tilsendt, kan du tilmelde dig dette, ved at anvende kontaktformularen i menuen under "Kontakt". 

Privatlivspolitik

24.5.2018

Ekliptika har opdateret sin privatlivspolitik, så den harmonerer med EUs nye persondataforordning GDPR.

Ekliptikas Privatlivspolitik

 

Lydfiler

Medlemmerne kan nu lytte til lydoptagelser af tidligere foredrag fra alle årene 2016+2017+2018.

Optagelserne fra efteråret 2018 er netop - d. 8.2.2019 - lagt ud til afspilning.

Adgang til samtlige lydfiler findes i hovedmenuen, øverst under menupunktet "Tidligere foredrag".

Som medlem burde du have fået tildelt login-oplysninger til denne side. Er du medlem og ikke i besiddelse af login-oplysninger, kontakter du bare bestyrelsen.

Bliv medlem

Stabiliteten i Ekliptikas økonomi og eksistens er baseret på medlems-skaber.

Som medlem modtager du vores nyhedsbreve, og du får adgang til bibliotekets materiale, samt adgang til lydoptagelser af tidligere foredrag.

Ønsker du at støtte foreningen og blive medlem så se her: Bliv medlem