facebook aqu 32

Foreningen

Ekliptika

 Mødestedet for interesserede i astrologi. 

2.10.2013 Pluto og sjælens rejse v. Aase Kærgaard

PLUTO – sjælens udviklingsrejse.

FOREDRAG ONSDAG DEN
2. oktober 2013

Aase Kærgaard

 

 


 

Hvem kunne ikke tænke sig at vide noget mere om, hvad der er sjælens plan for den inkarnation, man befinder sig i og derigennem få en mulighed for bevidst at arbejde med på sjælens plan?

Vi vil i foredraget se lidt nærmere på en astrologisk metode, som er beskrevet af den berømte astrolog Jeffrey Wolf Green. Han fokuserer på planeten Pluto og Måneknuderne samt deres herskere, og viser en vej til indsigt, der på en gang er let tilgængelig og kommer i dybden med emnet.
For mange har hans indsigt givet en helt ny opfattelse af deres egen skæbne.
En særlig pointe er, at metoden faktisk ikke er udviklet gennem analyse og tænkning, men er kommet til ham i drømme.
Måske vil der også blive tid til at se på et par af deltagernes horoskoper og forsøge at anvende metoden. Så hvis du har en overhead planche af dit horoskop, så tag den med.

 

AaseKrgaard3

Om Aase Kærgaard

Aase Kærgaard har en fireårig uddannelse som diplomastrolog fra Skandinavisk Astrologiskole i 2006. Skolen har i mellemtiden ændret navn og hedder nu Astrologisk Akademi.
Hun har desuden taget en toårig uddannelse i klassisk og esoterisk astrologi hos den kendte århusianske astrolog Holger Stavnsbjerg i Teosofisk Forening.
Dertil kommer en fireårig uddannelse i esoterisk psykoterapi på Jupiterskolen på Bornholm hos astrolog og psykoterapeut Claus Houlberg.
Aase Kærgaard har mest arbejdet med psykologisk astrologi og personlig udvikling, holdt foredrag samt skrevet og oversat artikler om astrologi.
Hun er Jomfru, født i 1947.

 

 


 

Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6 kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.
Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-

Lydfiler

Vi kan anbefale medlemmerne at gå ind at lytte til de seneste lydoptagelser af tidligere foredrag. Bemærk at syv foredrag, alle optaget siden sidste sommer, netop er blevet lagt ud til afspilning. Adgang til samtlige lydfiler findes i hovedmenuen, nederst under menupunktet "Tidligere foredrag".

Privatlivspolitik

24.5.2018

Ekliptika har opdateret sin privatlivspolitik, så den harmonerer med EUs nye persondataforordning GDPR.

Ekliptikas Privatlivspolitik

 

Bliv medlem

Stabiliteten i Ekliptikas økonomi og eksistens er baseret på medlems-skaber.

Kun medlemmer kan låne materiale i biblioteket.

Ønsker du at støtte foreningen og blive medlem så se her: Bliv medlem

Nyhedsbrev

Medlemmerne får 3-4 gange om året tilsendt et nyhedsbrev via e-mail. Her står der om de kommende foredrag, samt om hvad der ellers rører sig i foreningen.

Er du ikke medlem, men blot ønsker nyheder tilsendt, kan du tilmelde dig dette, ved at anvende kontaktformularen i menuen under "Kontakt".