facebook aqu 32

Foreningen

Ekliptika

 Mødestedet for interesserede i astrologi. 

6.2.2013 Sol, Måne og Ascendant v. Lars Steen Larsen

Betydning af Sol, Måne og Ascendant - også historisk set.

FOREDRAG ONSDAG
DEN 6. FEBRUAR 2013

Lars Steen Larsen

 


 

Hvad betyder solen, månen og ascendanten i et horoskop og for personligheden? Hvad er samspillet imellem dem? Solen er f.eks. efter min erfaring mere målet, og det er historisk soltegns-astrologien, som har skabt en stærk fokus på solen som identiteten. Skæbnemæssigt var syntesen mellem dem i den græske astrologi lykkepunktet. Ascendanten og ascendantherskeren fortæller en del om, hvordan man styrer sit liv.

 

LarsSteenLarsen ny

Om Lars Steen Larsen

Lars Steen Larsen er religionshistoriker (Ph. d.). Han har tidligere redegjort for den vestlige astrologis historie, grundlag og forskellige teknikker gennem artikler og især i bogen Astrologiens Idé (Gyldendal 1995), men også delvis i bogen Western Esotericism: Ultimate Sacred Postulates and Ritual Fields (Lunds universitet 2008).

 

 


 

Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.
Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-

Lydfiler

Vi kan anbefale medlemmerne at gå ind at lytte til de seneste lydoptagelser af tidligere foredrag. Bemærk at syv foredrag, alle optaget siden sidste sommer, netop er blevet lagt ud til afspilning. Adgang til samtlige lydfiler findes i hovedmenuen, nederst under menupunktet "Tidligere foredrag".

Privatlivspolitik

24.5.2018

Ekliptika har opdateret sin privatlivspolitik, så den harmonerer med EUs nye persondataforordning GDPR.

Ekliptikas Privatlivspolitik

 

Bliv medlem

Stabiliteten i Ekliptikas økonomi og eksistens er baseret på medlems-skaber.

Kun medlemmer kan låne materiale i biblioteket.

Ønsker du at støtte foreningen og blive medlem så se her: Bliv medlem

Nyhedsbrev

Medlemmerne får 3-4 gange om året tilsendt et nyhedsbrev via e-mail. Her står der om de kommende foredrag, samt om hvad der ellers rører sig i foreningen.

Er du ikke medlem, men blot ønsker nyheder tilsendt, kan du tilmelde dig dette, ved at anvende kontaktformularen i menuen under "Kontakt".