facebook aqu 32

Foreningen

Ekliptika

 Mødestedet for interesserede i astrologi. 

5.3.2014 Den fysiske fødsel v. Lillian B. Jensen

Den fysiske fødsels betydning

FOREDRAG ONSDAG DEN
5. marts 2014

Lillian B. Jensen


 

Når vi stiller et fødselshoroskop op, tænker vi ikke altid over, at det netop er et horoskop for det at vi fødes, for vores konkrete fysiske fødsel. Hvad betyder fødslen for os, siden den er så vigtig, at det er det vigtigste tidspunkt til opstilling af horoskoper? Med udgangspunkt i Stanislav Groffs arbejde med fødselsmatricer tager vi på en rejse tilbage til vores fødsel og ser på, hvor meget den betyder for vores liv, for den person vi er og for de begivenheder, der sker.

 

Lillian

  

Om Lillian B. Jensen

Lillian er uddanet på Irene Christensen Instituttet i 1977 og har dermed en lang årrækkes erfaringer at trække på. Hun har skrevet til Månedsbladet stjernerne siden 1987 og undervist på I.C.Instituttet siden 1989, i samarbejde med Electric-Ephemeris er der udgivet tydningstekster til Argusprogrammet og i en årrække var hun sammen med bl.a. Louise Kirsebom med til at skrive daglige tekster til Astrolofonen. I 2002 overtog hun posten som redaktør på Månedsbladet Stjernerne og i 2008 som leder og indehaver af I.C.Instituttet.

 


Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.
Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-

 

Nyhedsbrev

Medlemmerne får 3-4 gange om året tilsendt et nyhedsbrev via e-mail. Her står der om de kommende foredrag, samt om hvad der ellers rører sig i foreningen.

Er du ikke medlem, men blot ønsker nyheder tilsendt, kan du tilmelde dig dette, ved at anvende kontaktformularen i menuen under "Kontakt". 

Privatlivspolitik

24.5.2018

Ekliptika har opdateret sin privatlivspolitik, så den harmonerer med EUs nye persondataforordning GDPR.

Ekliptikas Privatlivspolitik

 

Lydfiler

Medlemmerne kan nu lytte til lydoptagelser af tidligere foredrag fra alle årene 2016+2017+2018.

Optagelserne fra efteråret 2018 er netop - d. 8.2.2019 - lagt ud til afspilning.

Adgang til samtlige lydfiler findes i hovedmenuen, øverst under menupunktet "Tidligere foredrag".

Som medlem burde du have fået tildelt login-oplysninger til denne side. Er du medlem og ikke i besiddelse af login-oplysninger, kontakter du bare bestyrelsen.

Bliv medlem

Stabiliteten i Ekliptikas økonomi og eksistens er baseret på medlems-skaber.

Som medlem modtager du vores nyhedsbreve, og du får adgang til bibliotekets materiale, samt adgang til lydoptagelser af tidligere foredrag.

Ønsker du at støtte foreningen og blive medlem så se her: Bliv medlem