facebook aqu 32

Foreningen

Ekliptika

 Mødestedet for interesserede i astrologi. 

4.6.2014 Forudsigelsens kunst v. Adrian Duncan

Forudsigelsens kunst

FOREDRAG ONSDAG DEN
4. juni 2014, kl. 19.00

v./Adrian Duncan

  


   

Man siger, at hvis man skal forstå effektiviteten af kommunikation, så gælder det om at lytte til klientens feedback. Når man skal forudsige noget, er der intet vigtigere end klientens respons, fordi han eller hun ved en del mere om den potentielle fremtid end astrologen. Forudsigelser fungerer, når astrologen og klient samarbejder for at skabe en overbevisende og attraktiv fremtid sammen. Transitter og progressioner hjælper med at skabe det overordnede billede, men hvis du ønsker at forklare i forbløffende detaljer, hvad det er der foregår, så skal du bruge konsultationshoroskopet. Adrian forklarer helt præcis hvordan med eksempler fra det virkelige liv.

 

 AdrianDuncan2

 

Om Adrian Duncan

Adrian er forfatteren af "Det astrologiske urværk" såvel som "Astrology: Transformation & Empowerment" (som udkom i december 2002 i USA). Hans artikler kan ses på dansk på www.worldofwisdom.dk, hvorfra hans World of Wisdom astrologi software kan downloades. Han har arbejdet som fuldtidsastrolog siden 1985, var formand for Københavns astrologiforening Ekliptika i 7 år, og var forstander for Astrologskolen i Danmark fra 1991 - 1997. Fra 1998 - 2001 blev han redaktør for den ansete Astrological Association of Great Britain journal. Hans mission er at levere kvalitetsastrologi på alle niveauer, inklusiv soltegnsastrologi og hans seneste skabelse er en interaktiv website på dansk på www.astrowow.com.

 


Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.
Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-

 

Nyhedsbrev

Medlemmerne får 3-4 gange om året tilsendt et nyhedsbrev via e-mail. Her står der om de kommende foredrag, samt om hvad der ellers rører sig i foreningen.

Er du ikke medlem, men blot ønsker nyheder tilsendt, kan du tilmelde dig dette, ved at anvende kontaktformularen i menuen under "Kontakt". 

Privatlivspolitik

24.5.2018

Ekliptika har opdateret sin privatlivspolitik, så den harmonerer med EUs nye persondataforordning GDPR.

Ekliptikas Privatlivspolitik

 

Lydfiler

Medlemmerne kan nu lytte til lydoptagelser af tidligere foredrag fra alle årene 2016+2017+2018.

Optagelserne fra efteråret 2018 er netop - d. 8.2.2019 - lagt ud til afspilning.

Adgang til samtlige lydfiler findes i hovedmenuen, øverst under menupunktet "Tidligere foredrag".

Som medlem burde du have fået tildelt login-oplysninger til denne side. Er du medlem og ikke i besiddelse af login-oplysninger, kontakter du bare bestyrelsen.

Bliv medlem

Stabiliteten i Ekliptikas økonomi og eksistens er baseret på medlems-skaber.

Som medlem modtager du vores nyhedsbreve, og du får adgang til bibliotekets materiale, samt adgang til lydoptagelser af tidligere foredrag.

Ønsker du at støtte foreningen og blive medlem så se her: Bliv medlem