facebook aqu 32

Foreningen

Ekliptika

 Mødestedet for interesserede i astrologi. 

7.10.2015 Den gode værktøjskasse v. Birthe Kirk

Den gode "værktøjskasse" til at ryste dit ego.

FOREDRAG ONSDAG DEN
7. oktober 2015 kl. 19:00

V. Birthe Kirk

 


"Værktøjskassen" er altafgørende, hvis man vil være uafhængig af læge, psykolog og andre behandlere.

En god "værktøjskasse" er især vigtig, når man kommer ind i en periode med ondt i livet. En sådan falder sædvan-ligvis sammen med en periode, hvor de astrologiske aspekter sætter én stolen for døren. Hvor man bare ikke kan fortsætte, som man plejer.

Værktøjerne kan være meditation, selvhypnose, TFT (Tankefelt terapi), EFT (emotionel frigørelses teknik), MR (Omskrivning af fortiden – Forvandling af nutiden). Bare for at nævne et par stykker.

Det ikke handler om, hvordan man har det, men om hvordan man tager det. Dvs. kan du rumme smerten; sorgen; skuffelsen; alderen, der trykker; og helbredet, der svigter osv. Rumme at ikke alt gik som tænkt og planlagt. Men også tilgive, både dig selv og dine omgivelser, trods alle fejl og mangler.

For at have det godt uanset livsomstændighederne, er det nødvendigt at være årvågen, nærværende, modig og parat til at gå i "krig". Ellers løber sindet eller egoet af med sejren. Og får én til at handle mekanisk, som man engang lærte under opvæksten.

Det handler med andre ord om, at lære dit Selv og dit Ego at kende. At turde konfrontere dine indre dæmoner, se sig selv på vrangen uden at få kvalme.

Birthe Kirk 3 

Om Birthe Kirk

Siden 1971 fuldtids beskæftiget med astrologien og dvs. med mennesker og personlig udvikling, henholdsvis som underviser, rådgiver, foredragsholder, skribent m.v. I 1976 også udgivelse af horoskopbladet Stjernerne og undervisning. Firmaet fik navnet IRENE CHRISTENSEN INSTITUTTET, så hendes navn kunne leve videre. I 1978 landets første astrologiske forening SAFA (Sammenslutningen af Fagastrologer), og arrangerede den første danske astrologiske kongres. Fra 1980 afholdt Personlig vækst kurser baseret på deltagernes horoskoper. Siden 1987 kørt solo med klienter, Personlig vækst kurser m.v. TV-optræden i slutningen af firserne og i starten af halvfemserne. Først i Weekend-TV og siden i TV2 med ugentlig optræden i programmet Eleva2ren. Gennemført NGH-certificeret hypnose uddannelse hos Käte Bildsøe (NATIONAL GUILD OF HYPNOTISTS). Certificeret i TANKEFELT TERAPI (TFT) hos Lars Mygind.


 

Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.
Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-

Nyhedsbrev

Medlemmerne får 3-4 gange om året tilsendt et nyhedsbrev via e-mail. Her står der om de kommende foredrag, samt om hvad der ellers rører sig i foreningen.

Er du ikke medlem, men blot ønsker nyheder tilsendt, kan du tilmelde dig dette, ved at anvende kontaktformularen i menuen under "Kontakt". 

Privatlivspolitik

24.5.2018

Ekliptika har opdateret sin privatlivspolitik, så den harmonerer med EUs nye persondataforordning GDPR.

Ekliptikas Privatlivspolitik

 

Lydfiler

Medlemmerne kan nu lytte til lydoptagelser af tidligere foredrag fra alle årene 2016+2017+2018.

Optagelserne fra efteråret 2018 er netop - d. 8.2.2019 - lagt ud til afspilning.

Adgang til samtlige lydfiler findes i hovedmenuen, øverst under menupunktet "Tidligere foredrag".

Som medlem burde du have fået tildelt login-oplysninger til denne side. Er du medlem og ikke i besiddelse af login-oplysninger, kontakter du bare bestyrelsen.

Bliv medlem

Stabiliteten i Ekliptikas økonomi og eksistens er baseret på medlems-skaber.

Som medlem modtager du vores nyhedsbreve, og du får adgang til bibliotekets materiale, samt adgang til lydoptagelser af tidligere foredrag.

Ønsker du at støtte foreningen og blive medlem så se her: Bliv medlem