facebook aqu 32

Foreningen

Ekliptika

 Mødestedet for interesserede i astrologi. 

4.11.2015 Tydning af retrograde planeter v. Aase Kærgaard

Tydning af retrograde planeter

FOREDRAG ONSDAG DEN
4. november 2015, kl. 19:00

v. Aase Kærgaard

    


Når vi tyder egne eller andres horoskoper, har vi en særlig udfordring, når horoskopet rummer retrograde planeter. Ofte tyder vi dem negativt, som om de ikke rigtig har deres sædvanlige kraft. Men der kan være mange dimensioner i forståelsen af, hvordan de retrograde planeter virker. Det vil vi kigge lidt nærmere på.

Også i tydningen af progressioner og transitter må vi tage stilling til de planeter, der tilsyneladende bevæger sig retrogradt. Det kan f.eks. ses som en påpegning af, at der er noget, man ikke har gjort færdigt, noget man må vende tilbage til igen.

Vi vil kigge på nogle eksempler på, hvordan retrograde planeter kan virke. Og efter pausen ser vi på nogle af deltagernes horoskoper, så husk endelig dine data.

 

AaseKrgaard3

 

Om Aase Kærgaard

Aase Kærgaard har en fireårig uddannelse som diplomastrolog fra Skandinavisk Astrologiskole i 2006. Skolen har i mellemtiden ændret navn og hedder nu Astrologisk Akademi.

Hun har desuden taget en toårig uddannelse i klassisk og esoterisk astrologi hos den kendte århusianske astrolog Holger Stavnsbjerg i Teosofisk Forening.

Dertil kommer en fireårig uddannelse i esoterisk psykoterapi på Jupiterskolen på Bornholm hos astrolog og psykoterapeut Claus Houlberg.

Aase Kærgaard har mest arbejdet med psykologisk astrologi og personlig udvikling, holdt foredrag samt skrevet og oversat artikler om astrologi. Og er nu også formand for Astrologisk Selskab.

 


 

Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.
Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-

Nyhedsbrev

Medlemmerne får 3-4 gange om året tilsendt et nyhedsbrev via e-mail. Her står der om de kommende foredrag, samt om hvad der ellers rører sig i foreningen.

Er du ikke medlem, men blot ønsker nyheder tilsendt, kan du tilmelde dig dette, ved at anvende kontaktformularen i menuen under "Kontakt". 

Privatlivspolitik

24.5.2018

Ekliptika har opdateret sin privatlivspolitik, så den harmonerer med EUs nye persondataforordning GDPR.

Ekliptikas Privatlivspolitik

 

Lydfiler

Medlemmerne kan nu lytte til lydoptagelser af tidligere foredrag fra alle årene 2016+2017+2018.

Optagelserne fra efteråret 2018 er netop - d. 8.2.2019 - lagt ud til afspilning.

Adgang til samtlige lydfiler findes i hovedmenuen, øverst under menupunktet "Tidligere foredrag".

Som medlem burde du have fået tildelt login-oplysninger til denne side. Er du medlem og ikke i besiddelse af login-oplysninger, kontakter du bare bestyrelsen.

Bliv medlem

Stabiliteten i Ekliptikas økonomi og eksistens er baseret på medlems-skaber.

Som medlem modtager du vores nyhedsbreve, og du får adgang til bibliotekets materiale, samt adgang til lydoptagelser af tidligere foredrag.

Ønsker du at støtte foreningen og blive medlem så se her: Bliv medlem