facebook aqu 32

Foreningen

Ekliptika

 Mødestedet for interesserede i astrologi. 

6.12.2017 Zodiacal Releasing, v. Anni Frank

Zodiacal Releasing, en hellenistisk forudsigelsesteknik

FOREDRAG ONSDAG DEN
6. december 2017 kl. 19:00

V. Anni Frank

 


Hvad kan vi lære fra en 2000 år gammel astrologisk teknik?

Anni glæder sig til at give et indblik i det, mange taler om på nettet – nemlig Zodiacal Releasing.

ZR er en af mange time-lord (tidshersker) teknikker og er ca. 2000 år gammel. Den blev genopdaget for ca. 20 år siden og er i færd med at få en renæssance. Det er en teknik, man bruger, til at inddele en persons liv i kapitler eller afsnit.

De gamle astrologer mente, at dele af horoskopet lå i dvale, indtil det blev aktiveret gennem en Time-lord teknik. Der, hvor man har sit "Spiritpunkt", starter det første kapitel. Er det fx i Skorpionen, så er de første 15 år af ens liv præget af Skorpionen og den/de planeter, der står der og Skorpionens hersker, Mars. Det næste tegn er Skytte, så de næste 12 år vil være præget af Skytten, dens hersker og planeterne i tegnet. .... og hvad sker der så...?

Udover at give alle deltagere et indblik i denne gamle, men fortsat fuldt ud anvendelige astrologiske teknik, vil Anni, såfremt tiden tillader det, give et bud på publikums ZR horoskoper. Bagefter er der som sædvanligt "3. halvleg" med snak og hygge, og i anledning af den forestående jul byder vi på et glas glögg.

 

Anni Frank

Om Anni Frank

Anni har været aktiv astrolog i over 30 år. Da hun boede i Kina, holdt hun foredrag i Shanghais astrologiske gruppe. Hun har skrevet flere artikler til Horoskopbladet Stjernerne om øjebliksastrologi og Zodiacal Releasing samt boganmeldelser. Hun sidder også i Ekliptikas bestyrelse.

 

 

 


 

Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.
Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-

Nyhedsbrev

Medlemmerne får 3-4 gange om året tilsendt et nyhedsbrev via e-mail. Her står der om de kommende foredrag, samt om hvad der ellers rører sig i foreningen.

Er du ikke medlem, men blot ønsker nyheder tilsendt, kan du tilmelde dig dette, ved at anvende kontaktformularen i menuen under "Kontakt". 

Privatlivspolitik

24.5.2018

Ekliptika har opdateret sin privatlivspolitik, så den harmonerer med EUs nye persondataforordning GDPR.

Ekliptikas Privatlivspolitik

 

Lydfiler

Medlemmerne kan nu lytte til lydoptagelser af tidligere foredrag fra alle årene 2016+2017+2018.

Optagelserne fra efteråret 2018 er netop - d. 8.2.2019 - lagt ud til afspilning.

Adgang til samtlige lydfiler findes i hovedmenuen, øverst under menupunktet "Tidligere foredrag".

Som medlem burde du have fået tildelt login-oplysninger til denne side. Er du medlem og ikke i besiddelse af login-oplysninger, kontakter du bare bestyrelsen.

Bliv medlem

Stabiliteten i Ekliptikas økonomi og eksistens er baseret på medlems-skaber.

Som medlem modtager du vores nyhedsbreve, og du får adgang til bibliotekets materiale, samt adgang til lydoptagelser af tidligere foredrag.

Ønsker du at støtte foreningen og blive medlem så se her: Bliv medlem