facebook aqu 32

Foreningen

Ekliptika

 Mødestedet for interesserede i astrologi. 

6.3.2019 Det 12. hus, v. Cathrine Oppenheim

Under havet, under jorden, ud i rummet - et 12. hus anliggende

FOREDRAG ONSDAG DEN
6. marts 2019 kl. 19:00

V. Cathrine Oppenheim

 


Hvordan kan man "bruge" planeter i 12. hus? Hvad foregår der i 12. hus? Denne aften er dedikeret 12. hus, krydret med person- og horoskopeksempler, hvor fokus er på 12. hus og Fiskenes tegn.

12. hus og Fiskenes tegn indeholder ofte følelser og længsler, det kan være svært at sætte ord på. I tydningen og konsultationen kræver det noget ud over det sædvanlige, at få åbnet for 12. huset bl.a. for at nå ind til kernen af de drømme og ønsker, der mange gange ligger skjult; – og nogle gange har det endnu ikke manifesteret sig hos personen selv. Det kan tage lang tid (mange år), at blive klar over, hvad der foregår i det 12. hus.

I aftenens foredrag ser vi på horoskoper med 12. hus-temaer, horoskoper hvor 12. hus er fyldt op af planeter, og hvor Fiskenes tegn indgår. De pågældende personer har formået at udleve meget særlige drømme og tilegne sig enestående evner, som de har manifesteret ikke bare i den åndelige verden, men i den virkelige verden. Der vil desuden blive tid til at se på individuelle horoskoper fra tilhørerne, hvis der er behov for det.

Velkommen til en aften, der udspiller sig under havet, under jorden og i det uendelige univers.

 

 Cathrine2016

 

Om Cathrine Oppenheim

Jeg er født i 1956 i København. Jeg har læst fremmedsprog og filologi på Universitetet sidst i 70'erne, og taget eksamen fra Danmarks Biblioteksskole i 1983 som Bibliotekar. I starten af 80'erne fik jeg lagt mit horoskop - og det var så forunderlig og betagende en oplevelse, at jeg derefter besluttede mig for at læse Astrologi. Jeg startede de astrologiske studier i 1983, og i 1988 bestod jeg diplomeksamen på Irene Christensen Instituttet. I August 1988 startede jeg min astrologpraksis på fuld tid. 2014 redaktør på Horoskopbladet "Stjernerne."

 


 

Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.
Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-

Nyhedsbrev

Medlemmerne får 3-4 gange om året tilsendt et nyhedsbrev via e-mail. Her står der om de kommende foredrag, samt om hvad der ellers rører sig i foreningen.

Er du ikke medlem, men blot ønsker nyheder tilsendt, kan du tilmelde dig dette, ved at anvende kontaktformularen i menuen under "Kontakt". 

Privatlivspolitik

24.5.2018

Ekliptika har opdateret sin privatlivspolitik, så den harmonerer med EUs nye persondataforordning GDPR.

Ekliptikas Privatlivspolitik

 

Lydfiler

Medlemmerne kan nu lytte til lydoptagelser af tidligere foredrag fra alle årene 2016+2017+2018.

Optagelserne fra efteråret 2018 er netop - d. 8.2.2019 - lagt ud til afspilning.

Adgang til samtlige lydfiler findes i hovedmenuen, øverst under menupunktet "Tidligere foredrag".

Som medlem burde du have fået tildelt login-oplysninger til denne side. Er du medlem og ikke i besiddelse af login-oplysninger, kontakter du bare bestyrelsen.

Bliv medlem

Stabiliteten i Ekliptikas økonomi og eksistens er baseret på medlems-skaber.

Som medlem modtager du vores nyhedsbreve, og du får adgang til bibliotekets materiale, samt adgang til lydoptagelser af tidligere foredrag.

Ønsker du at støtte foreningen og blive medlem så se her: Bliv medlem