facebook aqu 32

Foreningen

Ekliptika

 Mødestedet for interesserede i astrologi. 

3.4.2019 Uranus' indtræden i Tyren II, v. Brian Teglgaard

Uranus' indtræden i Tyren II

FOREDRAG ONSDAG DEN
3. april 2019, kl. 19:00

v. Brian Teglgaard


D. 6. marts gik Uranus igen i Tyrens tegn, denne gang for at blive der de næste 6-7 år. Brian Teglgaard vil derfor genoptage tråden fra sit foredrag sidste år, om Uranus' indtræden i Tyren.

Det er velkendt at Uranus kan give overraskelser, og dem er der kommet rigtig mange af siden Uranus gik i Tyren første gang midt i maj sidste år.

Brian vil fokusere på de økonomiske overraskelser, og her er der rigeligt at tage fat på. Danmarkshistoriens største svindelsag med offentlige midler bærer det borgerlige navn "Britta Nielsen". Offentlige midler er også vores skattekroner, og SKAT er ligeledes leveringsdygtig i økonomiske overraskelser! Danske Banks hvidvasksag overrasker stadig, og har nu fået selskab af Nordea.

Boligmarkedet er også inde i en overraskende ny fase, hvor priserne falder. Senest er der for første gang dukket et fastforrentet realkreditlån op med 0% rente. Få den måske overraskende historie bag, og hvorfor den ikke er så positiv endda.

Selv om det altid er svært at forudsige, hvad der vil ske, når Uranus er på banen, vil Brian gøre et par forsøg.


 

Brian Teglgaard

 

Om Brian Teglgaard

Om Brian: Født i Tvillingernes tegn og oprindelig ejendomsmægler, læste sideløbende med mæglerjobbet astrologi på SAS (Skandinavisk Astrologiskole), uddanet i 2006. Etablerede www.stjernesvar året efter. Efterfølgende har Brian læst Øjebliksastrologi på I.C.Instituttet og siden 2014 arbejdet som fuldtidsastrolog, skrevet for diverse blade fra Aller Media og Horoskopbladet Stjernerne og svarer på kunders spørgsmål via www.shop.dk

 


Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.
Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-

Nyhedsbrev

Medlemmerne får 3-4 gange om året tilsendt et nyhedsbrev via e-mail. Her står der om de kommende foredrag, samt om hvad der ellers rører sig i foreningen.

Er du ikke medlem, men blot ønsker nyheder tilsendt, kan du tilmelde dig dette, ved at anvende kontaktformularen i menuen under "Kontakt". 

Privatlivspolitik

24.5.2018

Ekliptika har opdateret sin privatlivspolitik, så den harmonerer med EUs nye persondataforordning GDPR.

Ekliptikas Privatlivspolitik

 

Lydfiler

Medlemmerne kan nu lytte til lydoptagelser af tidligere foredrag fra alle årene 2016+2017+2018.

Optagelserne fra efteråret 2018 er netop - d. 8.2.2019 - lagt ud til afspilning.

Adgang til samtlige lydfiler findes i hovedmenuen, øverst under menupunktet "Tidligere foredrag".

Som medlem burde du have fået tildelt login-oplysninger til denne side. Er du medlem og ikke i besiddelse af login-oplysninger, kontakter du bare bestyrelsen.

Bliv medlem

Stabiliteten i Ekliptikas økonomi og eksistens er baseret på medlems-skaber.

Som medlem modtager du vores nyhedsbreve, og du får adgang til bibliotekets materiale, samt adgang til lydoptagelser af tidligere foredrag.

Ønsker du at støtte foreningen og blive medlem så se her: Bliv medlem