Numerologi

v. Mauren Pihl

Om Mauren Pihl:

Født i 1952 på Bornholm. Bosat i København fra 1970. Uddannet som FDZ-zoneterapeut med speciale i spædbørn, kolikbørn og fødsler. Uddannet som numerolog i maj 1998, suppleret med en uddannelse som krystalhealer. Tog efterfølgende en reikihealerud-dannelse i 2009. Dertil diverse kurser i astrologi, drømmetydning etc.

Siden 1998 primært beskæftiget med numerologi med klienter i konsultationen i Brønshøj. Holder foredrag over hele landet samt uddanner numerologer.

Mauren er tillige redaktør af numerologi-brevkassen i det alter-native blad "Lysstrejfet".

- læren om tallenes energi

FOREDRAG
Onsdag d. 11. april 2012 kl 19:00
v Mauren Pihl


Numerologi er læren om tallene og deres energier. Den har fra "tidernes morgen" været knyttet til astronomien og astrologien. Pythagoras hævdede, at "Tallene Skjulte Universets Hemmelighed" og mente, at "Udvikling er livets lov - Numre er Universets lov - Harmoni er Guds lov."

En numerologisk analyse og evt. efterfølgende korrektioner i navnene er baseret på at få alt i balance i forhold til ens grundenergi.

Hvis energierne i vores navne er i disharmoni med vores grundenergi, kan det medføre, at vi ikke kan bruge vores talenter optimalt. Når vi derimod er i harmoni med os selv, har vi muligheden for at tackle livets udfordringer på en bedre måde og dermed få frigivet energi til at skabe nye og positive muligheder for os selv fremover.

Mauren vil give dig et indblik i numerologien med gennemgang af de 9 grundenergier, så alle ved hvilken grundtype, de er. Der bliver ligeledes givet eksempler på tolkninger af navneenergier.

Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.

Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-