Vores "Øglehjerne" og Vandmandens Tidsalder

v. Sigvard Mahler Dam

Om Sigvard Mahler Dam:

Som barn af to astrologer kan man enten kun hade astrologi eller selv blive astrolog! I 1981 havde jeg mit først astrologihold på aftenskolen, og et par år senere begyndte jeg at have klienter. I 12 år næstformand i astrologforeningen "Orions flamme" og medredaktør af foreningens blad. I 1990'erne var jeg en årrække formand for SAFA eller DAF, som vi omdøbte det til. Jeg har også været med i Ekliptika. I 1987 udgav jeg privat undervisningsbogen "Vejledning i klassisk Astrologi. I 1991 "Astrologisk Korrektion" I 1995 medforfatter til "Astrologisk Orientering". I 1997 "Rejsende i Fixstjerner", som blev udgivet af Zosma i december 2002.

FOREDRAG
Onsdag d. 6. juni 2012 kl 19:00
v Sigvard Mahler Dam


Der er i 2012 ca. 365 år til at forårspunktet markerer begyndelsen på den nye tidsalder ved at passere stjernen Ydop, som er den første i Vandmandens konstellation.

Når man tænker på, hvad der er sket i Verden de sidste 365 år, og udviklingen går hurtigere og hurtigere, så kan man spørge sig selv, om vores "Øglehjerne" overhovedet kan følge med?

I dag reagerer vi stadig som hulemænd og -kvinder i visse pressede situationer, og disse reaktioner er ofte helt ude af proportion med de faktiske forhold i den omgivende Verden.

Kan de 3 ydre planeter - Uranus, Neptun og Pluto - ved deres ofte usædvanlige påvirkning af vores "Øglehjerne" nå at transformere vores tankesæt, så det er i overensstemmelse med den nye Vandmandens Tidsalder?

Foredraget ser nærmere på de ydre planeters indflydelse på de områder i horoskopet, som repræsenterer menneskets hjerne.

Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.

Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-