Del 1: De babylonske stjernetegn
Del 2: Himlen her og nu"

v. Cathrine Oppenheim

Om Cathrine:

De astrologiske studier startede i 1983 og i 1988 tog jeg diplomeksamen fra Irene Christensen Instituttet, hvorefter jeg startede min astrologpraksis. Jeg har undervist på kommunale aftenskoler og på Irene Christensen Instituttet og har siden 1990 været fast skribent på Månedsbladet Stjernerne.

FOREDRAG
Onsdag d. 6. marts 2013 kl 19:00
v Cathrine Oppenheim


På onsdag den 6. marts kl.19.00 kommer Cathrine Oppenheim og holder foredrag: Del 1 "De babylonske stjernetegn - del 2 "Himlen her og nu".

Den babylonske astrologi/astronomi blomstrede og blev kendt og eksporteret til andre dele af verden allerede omkr. år 500 BC.

PABILSAG, SUHURMASKU og GULA er de babylonske navne på de i dag kendte stjernetegn: Skytte, Stenbuk og Vandbærer.

Den old-babylonske historie blev skrevet på himlen med tegn og symboler og danner grundlag for den astrologi vi kender i dag. Årstidernes gang og genkendelsen i det samt op- og nedgange af himmellegemerne var det bærende grundlag for senere at kunne tage varsler af fremtiden.

Enkelte, af de for os kendte, stjernetegn/billeder vil denne aften blive gennemgået ud fra den old-babylonske forståelse.

Efter pausen handler det om planeterne lige her og nu – Uranus og Pluto er i kvadrat indtil 2015 mere eller mindre aktivt og dominerende, men hvilken betydning har det for den enkelte? Jupiter har sin sidste gang i Tvillingen i denne omgang indtil 26.juni, hvor Jupiter går i Krebs og Saturn har fundet sig til rette i Skorpionen. Sidst men ikke mindst: Hvad siger øjeblikshoroskopet?

Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.

Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-