PLUTO

v. Aase Kærgaard

Om Aase Kærgaard:

Aase Kærgaard har en fireårig uddannelse som diplomastrolog fra Skandinavisk Astrologiskole i 2006. Skolen har i mellemtiden ændret navn og hedder nu Astrologisk Akademi.

Hun har desuden taget en toårig uddannelse i klassisk og esoterisk astrologi hos den kendte århusianske astrolog Holger Stavnsbjerg i Teosofisk Forening.

Dertil kommer en fireårig uddannelse i esoterisk psykoterapi på Jupiterskolen på Bornholm hos astrolog og psykoterapeut Claus Houlberg.

Aase Kærgaard har mest arbejdet med psykologisk astrologi og personlig udvikling, holdt foredrag samt skrevet og oversat artikler om astrologi.

Hun er Jomfru, født i 1947.

- sjælens udviklingsrejse.

FOREDRAG
Onsdag d. 2. oktober 2013 kl 19:00
v Aase Kærgaard


Hvem kunne ikke tænke sig at vide noget mere om, hvad der er sjælens plan for den inkarnation, man befinder sig i og derigennem få en mulighed for bevidst at arbejde med på sjælens plan?

Vi vil i foredraget se lidt nærmere på en astrologisk metode, som er beskrevet af den berømte astrolog Jeffrey Wolf Green. Han fokuserer på planeten Pluto og Måneknuderne samt deres herskere, og viser en vej til indsigt, der på en gang er let tilgængelig og kommer i dybden med emnet.

For mange har hans indsigt givet en helt ny opfattelse af deres egen skæbne.

En særlig pointe er, at metoden faktisk ikke er udviklet gennem analyse og tænkning, men er kommet til ham i drømme.

Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.

Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-