Chiron

v. Aase Kærgaard

Om Aase Kærgaard:

Aase Kærgaard har en fireårig uddannelse som diplomastrolog fra Skandinavisk Astrologiskole i 2006. Skolen har i mellemtiden ændret navn og hedder nu Astrologisk Akademi.

Hun har desuden taget en toårig uddannelse i klassisk og esoterisk astrologi hos den kendte århusianske astrolog Holger Stavnsbjerg i Teosofisk Forening.

Dertil kommer en fireårig uddannelse i esoterisk psykoterapi på Jupiterskolen på Bornholm hos astrolog og psykoterapeut Claus Houlberg.

Aase Kærgaard har mest arbejdet med psykologisk astrologi og personlig udvikling, holdt foredrag samt skrevet og oversat artikler om astrologi.

Hun er Jomfru, født i 1947.

- en gådefuld kentaur

FOREDRAG
Onsdag d. 2. april 2014 kl 19:00
v Aase Kærgaard


I 1977 opdagede astronomerne et lille nyt himmellegeme på den anden side af Saturn. Den blev kaldt meget, lige fra Solsystemets 10. planet til miniplanet, planetoide og mere. Nu om stunder regnes den til gruppen af det, man kalder kentaurer.

Opdagelsen vakte stor interesse hos astrologerne, men der var langt fra enighed om, hvordan den skulle tydes. Chiron hører stadig hjemme blandt de mange nye himmellegemer, der kræver en udvikling og udvidelse af den klassiske astrologi, her kan vi ikke bygge på flere tusind års erfaringer.

Foredraget vil fremlægge nogle erfarne astrologers bud på den psykologiske og esoteriske tydning af Chiron i fødselshoroskopet og som transit, og vi vil se på eksempler på Chiron i horoskoperne. Tag dine data med, vi kan måske også nå at kigge på et par af deltagernes horoskoper.

Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.

Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-