Forudsigelsens kunst

v. Adrian Duncan

Om Adrian:

Adrian er forfatteren af "Det astrologiske urværk" såvel som "Astrology: Transformation & Empowerment" (som udkom i december 2002 i USA). Hans artikler kan ses på dansk på www.worldofwisdom.dk, hvorfra hans World of Wisdom astrologi software kan downloades.

Han har arbejdet som fuldtidsastrolog siden 1985, var formand for Københavns astrologiforening Ekliptika i 7 år, og var forstander for Astrologskolen i Danmark fra 1991 - 1997. Fra 1998 - 2001 blev han redaktør for den ansete Astrological Association of Great Britain journal.

Hans mission er at levere kvalitetsastrologi på alle niveauer, inklusiv soltegnsastrologi og hans seneste skabelse er en interaktiv website på dansk på www.astrowow.com.

FOREDRAG
Onsdag d. 4. juni 2014 kl 19:00
v Adrian Duncan


Man siger, at hvis man skal forstå effektiviteten af kommunikation, så gælder det om at lytte til klientens feedback. Når man skal forudsige noget, er der intet vigtigere end klientens respons, fordi han eller hun ved en del mere om den potentielle fremtid end astrologen.

Forudsigelser fungerer, når astrologen og klient samarbejder for at skabe en overbevisende og attraktiv fremtid sammen. Transitter og progressioner hjælper med at skabe det overordnede billede, men hvis du ønsker at forklare i forbløffende detaljer, hvad det er der foregår, så skal du bruge konsultationshoroskopet. Adrian forklarer helt præcis hvordan med eksempler fra det virkelige liv.

Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.

Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-