12. hus

v. Aase Kærgaard

Om Aase Kærgaard:

Aase Kærgaard har en fireårig uddannelse som diplomastrolog fra Skandinavisk Astrologiskole i 2006. Skolen har i mellemtiden ændret navn og hedder nu Astrologisk Akademi.

Hun har desuden taget en toårig uddannelse i klassisk og esoterisk astrologi hos den kendte århusianske astrolog Holger Stavnsbjerg i Teosofisk Forening.

Dertil kommer en fireårig uddannelse i esoterisk psykoterapi på Jupiterskolen på Bornholm hos astrolog og psykoterapeut Claus Houlberg.

Aase Kærgaard har mest arbejdet med psykologisk astrologi og personlig udvikling, holdt foredrag samt skrevet og oversat artikler om astrologi. Og er nu også formand for Astrologisk Selskab.

- dit skjulte selv.

FOREDRAG
Onsdag d. 3. december 2014 kl 19:00
v Aase Kærgaard


Titlen til foredraget har jeg lånt fra Tracy Marks, som har skrevet en meget spændende bog om aftens tema.

Når man dykker ned i 12. hus, befinder man sig i en grænseløs neptunsk verden, et hav. Hvor drømme og fantasier, såkaldt overnaturlige evner og andre former for visdom af en anden natur end vores velkendte materialistiske, hører hjemme.

I 12. hus bor både vores engle og vores dæmoner. Her er der fokus på vores indre liv, på de udfordringer vi møder i vores personlige udvikling, som vi må arbejde med for at nå de højere spirituelle indsigter.

I den sammenhæng er det interessant, om der er planeter i 12. hus. Hvilke aspekter de har til resten af horoskopet. Hvilken planet der hersker over 12. hus og hvor den befinder sig.

12. hus er opholdssted for alt det, der er at finde under bevidsthedens grænse. Det kan være følelser og, tanker, men også indtryk fra den tidlige barndom eller endda fra andre, tidligere tilværelser.

Jeg vil komme med en række praktiske eksempler, og hvis der er yderligere tid, vil vi se på horoskoper fra deltagerne.

Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.

Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-