KREATIVITET

v. Cathrine Oppenheim

Om Cathrine Oppenheim:

Jeg er født i 1956 i København. Jeg har læst fremmedsprog og filologi på Universitetet sidst i 70'erne, og taget eksamen fra Danmarks Biblioteksskole i 1983 som Bibliotekar.

I starten af 80'erne fik jeg lagt mit horoskop - og det var så forunderlig og betagende en oplevelse, at jeg derefter besluttede mig for at læse Astrologi. Jeg startede de astrologiske studier i 1983, og i 1988 bestod jeg diplomeksamen på Irene Christensen Instituttet. I August 1988 startede jeg min astrologpraksis på fuld tid. 2014 redaktør på Horoskopbladet "Stjernerne."

FOREDRAG
Onsdag d. 2. september 2015 kl 19:00
v Cathrine Oppenheim


Hvordan ses "kreativitet" i horoskopet? Hvilke planeter og huse kan indikere kreativitet? Hvilke aspekter gavner kreativiteten, og hvornår kan spændingsaspekter blive en hindring for kreativiteten snarere end "benzinen på maskinen" i det enkelte horoskop?

Kan man se indenfor, hvilken kunstart kreativiteten udfolder sig f.eks. kunstmaler, forfatter, balletdanser, filminstruktør etc. Hvilke faktorer skal være tilstede i et horoskop for, at et talent udfolder sig.

I den sidste del af foredraget bliver der tid til, at kigge på nogle af tilhørernes horoskoper.

Samtlige arrangementer foregr kl. 19.00 i Ringstedgade 6, klderen, 2100 Kbh. - p de opgivne datoer.

Entr:
Medlemmer kr. 50,-
Gster kr. 100,-