Tydning af retrograde planeter

v. Aase Kærgaard

Om Aase Kærgaard:

Aase Kærgaard har en fireårig uddannelse som diplomastrolog fra Skandinavisk Astrologiskole i 2006. Skolen har i mellemtiden ændret navn og hedder nu Astrologisk Akademi.

Hun har desuden taget en toårig uddannelse i klassisk og esoterisk astrologi hos den kendte århusianske astrolog Holger Stavnsbjerg i Teosofisk Forening.

Dertil kommer en fireårig uddannelse i esoterisk psykoterapi på Jupiterskolen på Bornholm hos astrolog og psykoterapeut Claus Houlberg.

Aase Kærgaard har mest arbejdet med psykologisk astrologi og personlig udvikling, holdt foredrag samt skrevet og oversat artikler om astrologi. Og er nu også formand for Astrologisk Selskab.

FOREDRAG
Onsdag d. 4. november 2015 kl 19:00
v Aase Kærgaard


Når vi tyder egne eller andres horoskoper, har vi en særlig udfordring, når horoskopet rummer retrograde planeter. Ofte tyder vi dem negativt, som om de ikke rigtig har deres sædvanlige kraft. Men der kan være mange dimensioner i forståelsen af, hvordan de retrograde planeter virker. Det vil vi kigge lidt nærmere på.

Også i tydningen af progressioner og transitter må vi tage stilling til de planeter, der tilsyneladende bevæger sig retrogradt. Det kan f.eks. ses som en påpegning af, at der er noget, man ikke har gjort færdigt, noget man må vende tilbage til igen.

Vi vil kigge på nogle eksempler på, hvordan retrograde planeter kan virke. Og efter pausen ser vi på nogle af deltagernes horoskoper, så husk endelig dine data.

Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.

Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-