Håndskrift og horoskop

v. Lillian Jensen

Om Lillian:

Lillian er uddanet på Irene Christensen Instituttet i 1977 og har dermed en lang årrækkes erfaringer at trække på. Hun har skrevet til Månedsbladet stjernerne siden 1987 og undervist på I.C.Instituttet siden 1989.

I samarbejde med Electric-Ephemeris er der udgivet tydningstekster til Argusprogrammet og i en årrække var hun sammen med bl.a. Louise Kirsebom med til at skrive daglige tekster til Astrolofonen. I årene 2002-2014 var hun redaktør på Månedsbladet Stjernerne og fra 2008 har hun været leder og indehaver af I.C.Instituttet

To værktøjer, der beriger hinanden

FOREDRAG
Onsdag d. 3. februar 2016 kl 19:00
v Lillian B Jensen


Din skrift er et spejl af dig, akkurat som et horoskop er det, og grafologi - det at tyde skrifter - er et meget præcist værktøj, der sætter en i stand til at bedømme både fysiske, psykologiske og mentale tilstande, og som rummer både hvad der svarer til radix (personligheden) og til en prognose (hvor er du lige nu).

Lillian vil vise nogle af de let genkendelige faktorer i skriften og sammenligne med astrologiske faktorer, og vi vil se på nogle af deltagernes skrifter og koble dem på astrologiske faktorer (eller hele horoskopet), hvis der er interesse for det.

Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.

Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-