Månen i 12. Hus

v. John Finding

Om John Finding:

Astrolog: 4-årig uddannelse med afsluttende diplom-eksamen 2006 fra Skandinavisk Astrologi Skole (Astrologisk Akademi) samt klienterfaring. Desuden mangeårig astrolog på 2-3 messer årligt, som efterhånden er blevet til mere end 800 tydninger. Herudover har han gennemgået diverse kompetencegivende kurser på forsvarets uddannelsesinstitutioner, undervist samt været ansvarlig for tilrettelæggelse af uddannelse, udarbejdelse af kursusindhold og materialevalg gennem mere end 25 år.

- mulig frigørelse på andet plan

Ordinær generalforsamling og FOREDRAG
Lørdag 2 april 2016 kl 14:00
v John Finding
(Generalforsamling kl 12.45 inden foredraget)


Månen i 12. hus er ikke kun interessant for en fortolkning, men også som en udviklingsvej for den enkelte. Netop pga. månen i 12 hus bærer præg af herskeren Neptuns magiske indflydelse.

Månen er vores sociale miljø og behov, som vi skal forholde os til gennem hele livet. Vi er ofte ikke bevidst om disse, før vi når voksenalderen. Her har vi mulighed for en indsigt, hvis vi arbejder med de særlige forhold, der gør sig gældende. Meget at dette "måne-arbejde" bliver i 12. hus til et særligt arbejde på et højere plan. Helt anderledes end hvis månen mere tilgængeligt står i 8. eller 4. hus.

Det vil igen være muligt i slutningen af foredraget at få vendt aftenens tema i tilhørernes horoskoper. Vi kunne jo være heldige, at der er nogen til stede med månen i 12. eller med stærke relationer til Neptun.

Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.

Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-