Måneknuder: vejviser til spiritualitet

v. Vilhelm Wedell-Wedellsborg

Om Vilhelm:

I astrologisk sammenhæng studeret astrologi på I.C. Instituttet siden 2012, plus diverse øvrige kurser. Vilhelm har tidligere afholdt kursus i I.C. regi om Chiron, og den energi/budskaber/healingskrafter, som den bringer. Har skrevet artikler i Horoskopbladet Stjernerne.

Siden efteråret 2016 har Vilhem kastet sig over måneknuderne og deres betydning i horoskopet. Han betragter dem, som en slags anker, der har åbnet nye indfaldsvinkler til astrologien.

FOREDRAG
Onsdag d. 1. februar 2017, kl. 19:00
v Vilhelm Wedell-Wedellsborg


Denne aften handler det om måneknudernes betydning for spiritualitet. Spiritualitet er noget personligt og noget indre i den enkelte. Spiritualitet er et valg. Spirituel praksis er individuel. Spirituel praksis er for den, som ønsker at lære sig selv at kende på højere eller dybere plan. En praksis som ikke har med den ydre fysisk/materielle verden at gøre, men en praksis som leder den praktiserende tættere på essensen, det guddommelige, det universelle, fællesbevidste.

Måneknuderne bliver brugt på mange forskellige måder. Disse punkter, hvor månens bane krydser ekliptika, er punkter, som viser tidligere livs temaer og energier. Sydlige måneknude viser, hvad den inkarnerede sjæl har haft af temaer fra tidligere liv – temaer, som sjælen tager med ind i denne inkarnation som velkendte erfaringer - som noget "karmisk". Nordlige måneknude viser, hvad den inkarnerede sjæl vil arbejde med og lære i denne inkarnation. Det er modsatrettede punkter i horoskopet.

Måneknuderne kan hjælpe den praktiserende astrolog, som vejviser. De kan anvendes, som en slags paraply for horoskopet og for de øvrige planeter, hvis man vil fokusere på planeternes spirituelle dimensioner. Neptun, Pluto, Uranus, Saturn, osv . Vi skal se, hvordan de forskellige planeter, i samspil med måneknuderne, viser vej til essensen og til healing – en mulig healing af en selv og andre.

Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.

Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-