Øjebliksastrologi i praksis

v. Brian Teglgaard

Om Brian:

Er født i Tvillingernes tegn og oprindeligt uddannet ejendomsmægler. Sideløbende med mæglerjobbet begyndte han at læse astrologi på SAS (Astrologihuset), hvorfra han blev eksamineret astrolog i 2006. På det tidspunkt kom der allerede en lind strøm af kunder, der ville have tolket deres horoskop, og derfor kom etableringen af www.stjernesvar.dk året efter.

Efterfølgende har Brian læst øjebliksastrologi på I.C.Instituttet, og siden 2014 arbejdet som fuldtidsastrolog, skrevet ugehoroskop for Kig Ind, Billed Bladet, Familie Journal, Femina, Aller Media i Norge og svarer på kunders spørgsmål .

FOREDRAG
Onsdag d. 1. marts 2017 kl 19:00
v Brian Teglgaard


Øjebliksastrologi kan måske være en øjenåbner for dig, der endnu ikke har stiftet bekendtskab med denne gren af astrologien. Og for dig der allerede har, kan nye eksempler og historier fra den astrologiske praksis være inspirerende. Øjebliksastrologien er en hjælp i mange sammenhænge ikke mindst ved konkrete spørgsmål fra klienten.

Der, hvor Brian har stor glæde af øjebliksastrologien, er især med hans mange kunder, der dukker op med spørgsmål til astrologen. Det drejer sig ofte om et konkret spørgsmål, hvor det nogle gange kan være svært at se problemstillingen i transitter og progressioner, her kan øjebliksastrologien komme med svar og anvisninger.

Der vil blive vist eksempler på disse spørgsmål og ikke mindst svar og feedback – og vi vil se på ,hvordan øjeblikshoroskopet er med til at danne svaret.

Øjebliksastrologien har mange regler, der kan være svære at holde styr på. Og skulle overblikket svigte, er fødselshoroskopet stadig en god redningsplanke, man kan vende tilbage til. Så samspillet mellem øjebliks- og fødselsastrologi kan give større viden om klientens situation.

Foredraget henvender sig både til den, der ikke ved noget om øjebliksastrologi og til den, der har erfaringer med den. Brian vil belyse foredraget med mange eksempler fra sin astrologiske praksis.

Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.

Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-