Zodiacal Releasing, en hellenistisk forudsigelsesteknik

v. Anni Frank

Om Anni:

Anni har været aktiv astrolog i over 30 år. Da hun boede i Kina, holdt hun foredrag i Shanghais astrologiske gruppe. Hun har skrevet flere artikler til Horoskopbladet Stjernerne om øjebliksastrologi og Zodiacal Releasing samt boganmeldelser. Hun sidder også i Ekliptikas bestyrelse.

FOREDRAG
Onsdag d. 6. december 2017 kl 19:00
v Anni Frank


Hvad kan vi lære fra en 2000 år gammel astrologisk teknik?

Anni glæder sig til at give et indblik i det, mange taler om på nettet – nemlig Zodiacal Releasing.

ZR er en af mange time-lord (tidshersker) teknikker og er ca. 2000 år gammel. Den blev genopdaget for ca. 20 år siden og er i færd med at få en renæssance. Det er en teknik, man bruger, til at inddele en persons liv i kapitler eller afsnit.

De gamle astrologer mente, at dele af horoskopet lå i dvale, indtil det blev aktiveret gennem en Time-lord teknik. Der, hvor man har sit "Spiritpunkt", starter det første kapitel. Er det fx i Skorpionen, så er de første 15 år af ens liv præget af Skorpionen og den/de planeter, der står der og Skorpionens hersker, Mars. Det næste tegn er Skytte, så de næste 12 år vil være præget af Skytten, dens hersker og planeterne i tegnet. .... og hvad sker der så...?

Udover at give alle deltagere et indblik i denne gamle, men fortsat fuldt ud anvendelige astrologiske teknik, vil Anni, såfremt tiden tillader det, give et bud på publikums ZR horoskoper. Bagefter er der som sædvanligt "3. halvleg" med snak og hygge, og i anledning af den forestående jul byder vi på et glas glögg.

Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.

Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-