Rejsen - Voyager 1 og 2

v. Adrian Duncan

Om ---:

Adrian er forfatteren af "Det astrologiske urværk" såvel som "Astrology: Transformation & Empowerment" (som udkom i december 2002 i USA). Hans artikler kan ses på dansk på www.worldofwisdom.dk, hvorfra hans World of Wisdom astrologi software kan downloades. Han har arbejdet som fuldtidsastrolog siden 1985, var formand for Københavns astrologiforening Ekliptika i 7 år, og var forstander for Astrologskolen i Danmark fra 1991 - 1997.

Fra 1998 - 2001 blev han redaktør for den ansete Astrological Association of Great Britain journal. Hans mission er at levere kvalitetsastrologi på alle niveauer, inklusiv soltegnsastrologi og hans seneste skabelse er en interaktiv website på dansk på www.astrowow.com.

FOREDRAG
Onsdag d. 4. april 2018 kl 19:00
Adrian Duncan


I sommeren 1977 affyredes tvillingerumfartøjerne Voyager 1 og 2, og på grund af den helt unikke placering af Jupiter, Saturn, Uranus og Neptun på linie i de følgende år var det muligt for alle på jorden at blive familiære med disse planeter og deres måner.

Denne ydre rejse i rummet blev til en indre proces af oplysning, med store sociale og politiske eftervirkninger på jorden. Dette foredrag tager dig på en indre astrologisk rejse, til bevidsthedens væsen, den frie vilje og selvet, og – som Voyager rumfartøjet gennem 2017 og 2018 endelig forlader det beskyttende skjold fra vores solsystem – til en opdagelse af højere mening og formål.

Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.

Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-