Uranus' indtræden i Tyren

v. Brian Teglgaard

Om Brian:

Er født i Tvillingernes tegn og oprindeligt uddannet ejendomsmægler. Sideløbende med mæglerjobbet begyndte han at læse astrologi på SAS (Astrologihuset), hvorfra han blev eksamineret astrolog i 2006. På det tidspunkt kom der allerede en lind strøm af kunder, der ville have tolket deres horoskop, og derfor kom etableringen af www.stjernesvar.dk året efter.

Efterfølgende har Brian læst øjebliksastrologi på I.C.Instituttet, og siden 2014 arbejdet som fuldtidsastrolog, skrevet ugehoroskop for Kig Ind, Billed Bladet, Familie Journal, Femina, Aller Media i Norge og svarer på kunders spørgsmål

- Del 1

FOREDRAG
Onsdag d. 2. maj 2018 kl 19:00
v. Brian Teglgaard


Der er kun 2 uger til at Uranus skifter tegn, og det er emnet for denne aften, hvor Brian vil fokusere på primært den økonomiske betydning. Hvad kan vi forvente, og hvad kan erhvervslivet forvente? Da Uranus også har med elektricitet at gøre, vil et blik på disse område af erhvervslivet blive sat under lup - herunder naturligvis Tesla Motors, der med stor gæld producere elbiler.

Andre indfaldsvinkler til økonomi og ressourcer vil blive berørt, og er der blandt deltagerne lyst til at få et "uvildigt økonomisk eftersyn" er det også en mulighed.

Velkommen til en anderledes, oprørsk, Rasmus-modsat og overraskende aften, der står i Uranus' energi.

Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.

Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-