DET 12. HUS

v. Cathrine Oppenheim

Om Cathrine Oppenheim

Jeg er født i 1956 i København. Jeg har læst fremmedsprog og filologi på Universitetet sidst i 70'erne, og taget eksamen fra Danmarks Biblioteksskole i 1983 som Bibliotekar. I starten af 80'erne fik jeg lagt mit horoskop - og det var så forunderlig og betagende en oplevelse, at jeg derefter besluttede mig for at læse Astrologi. Jeg startede de astrologiske studier i 1983, og i 1988 bestod jeg diplomeksamen på Irene Christensen Instituttet. I August 1988 startede jeg min astrologpraksis på fuld tid. 2014 redaktør på Horoskopbladet "Stjernerne."

Under havet, under jorden, ud i rummet

- et 12.hus anliggende

FOREDRAG
Onsdag d. 6. marts 2019 kl 19:00
v. Cathrine Oppenheim


Hvordan kan man "bruge" planeter i 12. hus? Hvad foregår der i 12. hus? Denne aften er dedikeret 12. hus, krydret med person- og horoskopeksempler, hvor fokus er på 12. hus og Fiskenes tegn.

12. hus og Fiskenes tegn indeholder ofte følelser og længsler, det kan være svært at sætte ord på. I tydningen og konsultationen kræver det noget ud over det sædvanlige, at få åbnet for 12. huset bl.a. for at nå ind til kernen af de drømme og ønsker, der mange gange ligger skjult; – og nogle gange har det endnu ikke manifesteret sig hos personen selv. Det kan tage lang tid (mange år), at blive klar over, hvad der foregår i det 12. hus.

I aftenens foredrag ser vi på horoskoper med 12. hus-temaer, horoskoper hvor 12. hus er fyldt op af planeter, og hvor Fiskenes tegn indgår. De pågældende personer har formået at udleve meget særlige drømme og tilegne sig enestående evner, som de har manifesteret ikke bare i den åndelige verden, men i den virkelige verden. Der vil desuden blive tid til at se på individuelle horoskoper fra tilhørerne, hvis der er behov for det.

Velkommen til en aften, der udspiller sig under havet, under jorden og i det uendelige univers.

Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.

Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-