Uranus' indtræden i Tyren 2.del

v. Brian Teglgaard

Om Brian:

Født i Tvillingernes tegn og oprindelig ejendomsmægler, læste sideløbende med mæglerjobbet astrologi på SAS (Skandinavisk Astrologiskole), uddanet i 2006. Etablerede www.stjernesvar året efter. Efterfølgende har Brian læst Øjebliksastrologi på I.C.Instituttet og siden 2014 arbejdet som fuldtidsastrolog, skrevet for diverse blade fra Aller Media og Horoskopbladet Stjernerne og svarer på kunders spørgsmål

FOREDRAG
Onsdag d. 3. april 2019 kl 19:00
Brian Teglgaard


D. 6. marts gik Uranus igen i Tyrens tegn, denne gang for at blive der de næste 6-7 år. Brian Teglgaard vil derfor genoptage tråden fra sit foredrag sidste år, om Uranus' indtræden i Tyren.

Det er velkendt at Uranus kan give overraskelser, og dem er der kommet rigtig mange af siden Uranus gik i Tyren første gang midt i maj sidste år.

Brian vil fokusere på de økonomiske overraskelser, og her er der rigeligt at tage fat på. Danmarkshistoriens største svindelsag med offentlige midler bærer det borgerlige navn "Britta Nielsen". Offentlige midler er også vores skattekroner, og SKAT er ligeledes leveringsdygtig i økonomiske overraskelser! Danske Banks hvidvasksag overrasker stadig, og har nu fået selskab af Nordea.

Boligmarkedet er også inde i en overraskende ny fase, hvor priserne falder. Senest er der for første gang dukket et fastforrentet realkreditlån op med 0% rente. Få den måske overraskende historie bag, og hvorfor den ikke er så positiv endda.

Selv om det altid er svært at forudsige, hvad der vil ske, når Uranus er på banen, vil Brian gøre et par forsøg. udskrivningsvenlig side med begge horoskoper

Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.

Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-