FACEREADING

v. Fattima Loreen

Om Fattima:

Uddannet Akupunktør ved skolen for kinesisk medicin og Akupunktur v. Elsebeth Lægaard og Irene Engelbrecht.

Uddannet Ansigtslæser v. Lillian Bridges, Seattle.

Har klinik og meditation studio på vimmelsskaftet 41.

Har online kurser.

Har en forkærlighed for energiarbejde og meditation, er jævnligt på retreats for at få inspiration.

- Dit ansigt fortæller

FOREDRAG
Onsdag d. 1. maj 2019 kl 19:00
v. Fattima Loreen


Facereading og de fem elementer

Dit ansigt fortæller, hvem du er. Lær dit ansigt at kende. Alle dine træk i ansigt betyder noget og har en historie at fortælle. Alle følelser, ubalancer, potentialer, traumer og talenter viser sig i ansigtet. Ved at forstå dit ansigt, og hvad de forskellige ansigtstræk betyder, kan du slippe fri for gamle mønstre, du ikke har brug for mere. Ved at møde og forstå hvorfor du er, som du er og acceptere dine helt særlige talenter og potentialer, kan du slippe det, der holder dig tilbage og være dig så meget som muligt.

På dette helt unikke fordrag kan du få muligheden for at lære lidt om ansigtet. Hvad betyder de forskellige træk, og hvordan kan du bruge dine elementer fuldt ud. I kinesisk ansigts læsning arbejder jeg med fem elementer. Vand, træ, ild, metal og jord. Disse elementer kan man se i et ansigt, og i disse elementer ligger dine talenter.

Efter pausen vil vi fokusere på valget, der netop i dag (hvor dette skrives) er udskrevet, og som de passende har lagt på denne Grundlovsdag. Så derfor vil vi se på valghoroskopet og komme med nogle forhåbentlige kvalificerede gæt.

Når du lever og følger din egen særlige energi, så stråler din sjæl. Når din sjæl stråler så kan du få adgang til dit fulde potentiale og leve et frit liv i overensstemmelse med dig selv ved at følge dit indre kompas.

Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.

Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-