Hvad nu Danmark?

v. Lillian Jensen

Om Lillian:

Indehaver af I.C.Instituttet, underviser, skribent, tidligere redaktør på Horoskopbladet Stjernerne. Medudgiver af e-bøger/hæfter på Forlaget Stjernerne.

- et 12.husanliggende

FOREDRAG
Onsdag d. 5. juni kl 19:00
Lillian Jensen


Det er Grundlovsdag, og derfor skal vi se på Danmarkshoroskopet, som netop er sat for grundlovens underskrivelse. Hvad sker der i horoskopet for tiden? Og i tiden der kommer? Det vil vi gøre den første time.

Så er der pause, og det er sommerlounge-tid, så Ekliptika byder på en lille forfriskning i anledning af den tilstundende sommerferie.

Efter pausen vil vi fokusere på valget, der netop i dag (hvor dette skrives) er udskrevet, og som de passende har lagt på denne Grundlovsdag. Så derfor vil vi se på valghoroskopet og komme med nogle forhåbentlige kvalificerede gæt.

Efter foredraget bliver "tredje halvleg" til en valgaften/fest? For dem der har lyst kan blive og se valgresultater. Der er nok vidt forskellige politiske holdninger, så vi tager den gode kommunikation frem, giver plads til forskellige synspunkter og modererer os. Fokus er på den astrologiske vinkel ikke den politiske.

Danmark horoskop Valg horoskop


Klik for udskrivningsvenlig side med begge horoskoper

Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.

Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-