DE NYE PLANETER

v. Kim Dam Petersen

Om Kim Dam Petersen:

Min interesse for astrologi startede omkring 1992, hvor jeg beregnede, tegnede og tydede horoskoper for familie og venner for sjov.

I 2009 ønskede jeg at studere astrologi seriøst og startede på Astrologisk Akademi under vejledning af Claus Houlberg, hvor jeg blev færdiguddannet i 2013. I 2015 offentligjorde jeg astrologiprogrammet Live Horoscope på Facebook, et dansk astrologiprogram, der bl.a. kan vise de nye dværgplaneter, de 7 stråler, der omtales i esoterisk astrologi, og som indeholder tidslinjer, der kan bruges til MC-akse korrektion

Jeg studerer i øjelikket på den esoteriske overbygning af Astrologisk Akademi. I min fritid studerer jeg Martinus Kosmologi og Alice Baileys værker. Når jeg skal slappe af læser jeg Agatha Christie og Dorothy Sayers

FOREDRAG
Onsdag d. 2. oktober kl 19:00
Kim Dam Petersen


Med opdagelsen af Haumea, Makemake og Eris i 2004-2005 opstod et behov for præcisering af begrebet “planet”. I 2006 vedog IAU (Internationale Astronomiske Union) en sådan, der betød at Pluto ikke længere var en planet. Man vedtog samtidig at introducere en nyt begreb “dværgplanet”, som omfatter: Pluto, Ceres, Eris, Haumea og Makemake.

Jeg vil i foredraget fortælle om tydningsreglerne for disse nye planeter. De ny dværgplaneter har en central rolle i forbindelse med udviklingsastrologi: de beskriver de indledende trin på “den indre vej”.

Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.

Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-