TIBETANSK ASTROLOGI

v. Taina Akka

Om Taina:

Mødet med en tibetansk astrolog i 1990 var starten af Tainas vej ind i astrologiens verden. Hun er uddannet diplom-astrolog fra IC-instituttet, samt cand.comm. Hun har studeret tibetansk astrologi i Dharamsala på Tibetansk Institut for Medicin og Astrologi.

Taina Akka er praktiserende astrolog og mangeårig skribent på horoskopbladet Stjernerne.

- og elementer

FOREDRAG
Onsdag d. 6. november 2019 kl 19:00
v Taina Akka


Tibetansk astrologi er født i krydsfeltet af mødet mellem forskellige astrologiske traditioner og har udviklet sig igennem århundreder til noget helt specielt. Der findes flere lag i den tibetanske astrologi, fra de pragmatiske forudsigelser til dybere spirituelle aspekter.

Den første del af aftenen ser vi nærmere på tibetansk astrologi, såsom hvilken type teknikker tibetanske astrologer benytter sig af, samt astrologiens rolle i samfundet. Tibetansk kultur er meget visuel, og dette afspejler sig også i den astrologiske symbolik, så vær forberedt på at opleve mange smukke billeder, som vil illustrere fortællingen.

Elementer spiller en vigtig rolle i tibetansk astrologi, og der kan vi hente inspiration til astrologisk arbejde, også når man arbejder med horoskoper i den vestlige kontekst.

Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.

Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-