JUPITER OG SATURN

v. Eva Ganvig

Om Eva Ganvig:

Diplomuddannet fra IC Instituttet i 2004 og har været en fast del af underviserstaben på Insituttet fra 2004-2019. Tidligere indehaver og medredaktør på Stjernerne 2014-2016 og mangeårig skribent i bladet. Har privat praksis med klienter, foredrag, astroparties m.m. Har i 2019 bl.a. udgivet podcast-serien: "I Stjernernes Tegn" i samarbejde med Egmont/alt.dk (serien findes i appen Talk Town).

- er de venner eller fjender i dit horoskop

FOREDRAG
Onsdag d. 4. december 2019 kl 19:00
v Eva Ganvig


Personlig udvikling og vækst er temaer, der ofte spiller en væsentlig rolle i tolkningen af et horoskop. Der er mange måder at udvikle sig på, men i horoskopet giver Jupiter og Saturn en god indikator for arten af den enkelte persons vækst.

I Jupiter ser man, hvordan vi kaster sig ud i muligheder, griber chancer og prøver noget nyt, mens Saturn viser os graden af vedholdenhed og styrken til at stå ved de valg, der er truffet. At udvikle sig på en måde, hvor man rent faktisk får skabt en varig vækst, kan være svært. Her er det, at forståelsen af samspillet mellem disse to, på overfladen modsatrettede kræfter, kan være til stor gavn.

Denne aften ser vi på Jupiter og Saturns roller og funktioner i forhold til personlig udvikling og vækst og kigger på eksempler på, hvordan sammenspillet mellem disse to, eller mangel på samme, kan tage form.

Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.

Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-