SYNASTRI PÅ STEROIDER

v. Tinna og Henrik Bisbo

Om Tinna og Henrik:

Tinna og Henrik er begge astrologer uddannet fra The Faculty of Astrological Studies i London. Efter mange år i udlandet er de nu vendt tilbage til Danmark og har startet egen virksomhed, Bisbo Advisory, hvor de hovedsaligt betjener firmakunder med at analysere teamdynamik, arrangere team building weekends og afholde foredrag.

Derudover tager de også personlige klienter, oftest med karriere- og jobspørgsmål i fokus, men de tager sig også af alle andre relevante spørgsmål med udgangspunkt i den jungiansk inspirerede astrologi.

- Gruppehoroskopet

FOREDRAG
Onsdag d. 5. februar 2020 kl 19:00
v Tinna og Henrik Bisbo


Mon ikke de fleste astrologer har kæmpet med at sammenligne tre, fire, fem eller endnu flere horoskoper? Det bliver hurtigt nærmest umuligt at uddrage relevant information fra et horoskop, hvor man lægger det ene horoskop ovenpå det andet op til hvor mange ens software, eller man selv, nu kan klare.

Gruppehoroskopet, udviklet af den østrigske økonom og astrolog Dr. Christof Niederwieser, klarer disse og adskillige andre udfordringer ved at ”smelte” op til tyve individuelle horoskoper sammen til ét. På denne måde kan man hurtigt og effektivt få værdifuld information om en hvilken som helst gruppe mennesker på en logisk og struktureret måde. Det er et spændende nyt værktøj, som kan bruges til at afdække dynamikken og den interne rollefordeling i en hvilken som helst gruppe mennesker – på arbejdspladsen, i familien, blandt vennerne og i sportsklubben for blot at nævne nogle få eksempler.

I dette foredrag ser vi på strukturen og systematikken i gruppehoroskopet og inddrager adskillige eksempler med offentligt kendte grupper og fra vores egen kundekreds.

Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.

Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-