ROLLEMODEL ELLER UDFORDRING

v.Lillian B Jensen

Om Lillian:

Uddannet fra ICinstituttet 1977 redaktør af Horoskopbladet Stjernerne 2002-2014 Indehaver af ICinstuttet fra 2008

FOREDRAG
Onsdag d. 4. marts 2020 kl 19:00
v Lillian B Jensen


Vores horoskop afspejler de oplevelser, vi har haft (og har) med vores forældre, hvilke roller de har spillet i vores liv, og hvad vi har med i bagagen fra dem.

Vi er et konkret fysisk produkt af vores forældre med dele af deres dna/gener, men vi er også et følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt produkt af vores fars og mors livsholdning og hele familiens dynamik. Hvad har du lært af din far? og af din mor? Hvordan har deres livsholdning præget dig? Du er skabt af de to mennesker, og du har muligheden for at blive en højere syntese af det bedste i de to, men det kræver at se dem i det lys.

Forældrerollen har gennemgået lidt af en forvandling de seneste halvtreds år. Den er gået fra devisen om, at børn skal indrette sig under forældrenes autoritet og ”gøre, hvad der bliver sagt”, til 60’erne og 70’ernes forældre, der gav børnene helt frie tøjler til at udfolde sig, som det passede dem. I dag ved forældre mere end nogensinde, hvad det vil sige at være en god forælder, hvilket endda har resulteret i de overbeskyttende ”curlingforældre”.

Hvordan var dine forældre og hvordan er din rolle som forælder? Der vil blive mulighed for at kigge på deltagernes horoskoper.

Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.

Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-