CHIRON - Den Sårede Healer - i Vædderen

v. Vilhelm Wedell-Wedellsborg

FOREDRAGET ER AFLYST / UDSAT p.g.a Corona-truslen

Om Vilhelm:

I astrologisk sammenhæng studeret astrologi på I.C. Instituttet siden 2012, plus diverse øvrige kurser. Vilhelm har tidligere afholdt kursus i I.C. regi om Chiron, og den energi/budskaber/healingskrafter, som den bringer. Har skrevet artikler i Horoskopbladet Stjernerne. Vilhelm har tidligere holdt foredrag i Ekliptika i om måneknuder og Chiron.

- Hvem er Chiron

FOREDRAG
Onsdag d. 1. apr 2020 kl 19:00
v Vilhelm Wedell-Wedellsborg


April måneds foredrag er en illusion. April måneds foredrag er om sår. Mennesker er sårede. Såretheden lærer os at heale, at passe på hinanden, at acceptere vores sår, at respektere at andre har sår, at guide til noget som er MEGET større. Chiron har med spiritualitet at gøre.

Vilhelm vil gennemgå teori, herunder astronomi, myter, opdagelse, astrologiske teorier og erfaringer. Chiron blev opdaget i 1977 for at vise os vej til spiritualitet; vise os vej tilbage til hjertet, enhed, kærlighed. Chiron viser os vej til healing. Healing af os selv og af andre. Vi skal se på, hvad healing er i Chirons forståelse. Vi skal se på hvordan Chiron viser sårethed. Vi vil gå systematisk frem efter modellen: Sårethed -> Beskyttelse -> Healing -> Nyt ego -> ???

Chiron har stået i Fiskenes tegn de seneste ca. 10 år, men er nu gået ind i Vædderens tegn. Nu skal Chirons budskaber, sår, healing aktiveres. Nu er der blevet følt og indfølt, mærket og snakket. I Vædderen skal der handles. Her bliver budskaber ikke skjult eller mystificere. Her får vi det lige ”op i ansigtet”. Vi skal nok også være lidt stille – meditere undervejs i foredraget. Efter pause vil der som sædvanlig være tid til at tage eksempler – helst fra salen.

Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.

Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-