BØRNEHOROSKOPER

v. Eva Ganvig

Om Eva Ganvig:

Diplomuddannet fra IC Instituttet i 2004 og har været en fast del af underviserstaben på Insituttet fra 2004-2019. Tidligere indehaver og medredaktør på Stjernerne 2014-2016 og mangeårig skribent i bladet. Har privat praksis med klienter, foredrag, astroparties m.m. Har i 2019 bl.a. udgivet podcast-serien: "I Stjernernes Tegn" i samarbejde med Egmont/alt.dk (serien findes i appen Talk Town).

FOREDRAG
Onsdag d. 7. oktober 2020 kl 19:00

v Eva Ganvig


Når et nyt liv ser dagens lys, og der står mennesker omkring for at tage i mod og byde velkommen, så er nysgerrigheden stor. Hvem er den lille ny, hvilket liv og hvilken skæbne vil folde sig ud. I gamle tider var det oftest kun kongerne forundt at få læst deres horoskop, i dag er astrologien for alle. Med horoskopet ved hånden har forældrene et fantastisk værktøj til at forstå deres barn og dermed støtte det bedst muligt i sin start på livet.

Når man som astrolog tolker et barns horoskop over for dets forældre, så bruger man i lang udstrækning de samme teknikker og metoder, som når man lægger horoskoper for voksne. Den afgørende forskel ligger i den vinkel, man kigger på horoskopet med, eller sagt med andre ord, de briller man ser på horoskopet med. I tolkningen af et børnehoroskop er det vigtigt at åbne for horoskopets muligheder.

Man taler om ressourcer og styrker, og man taler om, på hvilke områder forældrene kan understøtte barnets udvikling. Det store udbytte af denne anvendelse af astrologien er, at man kan give forældrene en bevidsthed om barnets natur og dets behov, længe før barnet selv har mulighed for at give udtryk for disse ting. Dermed kan forældrene langt bedre stimulere barnet og hjælpe det til at tage imod livets muligheder og udfordringer.

På denne aften gennemgås de vigtige aspekter af tolkningen af børnehoroskoper, og hvordan det er sprogbruget til tolkningen, der har stor betydning. Der vil være eksempler og gennemgang af cases.

Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.

Grundet coronasituationen må vi bede om tilmelding på vores mail:
astrologiforeningenekliptika@gmail.com

Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-