ASTROLOGISK SPØRGETIME

v. Anni Frank, Claus Due, Lillian Jensen

Om Panelet:

Anni har været aktiv astrolog i over 30 år. Da hun boede i Kina, holdt hun foredrag i Shanghais astrologiske gruppe. Hun har skrevet flere artikler til Horoskopbladet Stjernerne om øjebliksastrologi og Zodiacal Releasing samt boganmeldelser. Hun sidder også i Ekliptikas bestyrelse.

Claus Due, født 1962, er diplomastrolog fra Irene Christensen Instituttet 1989 og Horary Craftsman 2003, uddannet af John Frawley. Skribent på Stjernerne fra 1998, først som dag til dag-skribent siden som artikelskribent og fra 2004 skribent på de kollektive soltegnshoroskoper. Særlige interesser/specialer: Astrologiens historie og astrologiens filosofisk/spirituelle grundlag samt horoskoptolkning, som den blev praktiseret frem til 1600-tallet, især tolkningen af øjebliks- og fødselshoroskoper.

Lillian Jensen: Uddannet fra ICinstituttet 1977 redaktør af Horoskopbladet Stjernerne 2002-2014 Indehaver af ICinstuttet fra 2008

ONLINE EVENT
Torsdag d. 18. februar 2021 kl 19:00-20:00
v Anni, Claus og Lillian


Går du og tumler med et spørgsmål, du gerne vil have svar på, så er muligheden lige for hånden. Vi lover ikke at kunne svare på alt mellem himmel og jord, men vil gøre vores bedste.

Du kan enten stille spørgsmålet direkte, eller du kan skrive det til astrologiforeningenekliptika@gmail.com - så læser vi det op og besvarer det.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til astrologiforeningenekliptika@gmail.com Herefter får du nærmere besked. Foredraget kan ses i en almindelig browser, du behøver ikke at installere noget, men der skal være højttaler/hovedtelefoner og evt en mikrofon på din computer/ipad/smartphone.

Pris for tilmelding:
Medlemmer gratis,-
-