Hvordan har man opfattet planeterne
gennem tiderne?

v. Lars Steen Larsen

Om Lars Steen Larsen:

Lars Steen Larsen er religionshistoriker (Ph. d.). Han har tidligere redegjort for den vestlige astrologis historie, grundlag og forskellige teknikker gennem artikler og især i bogen Astrologiens Idé (Gyldendal 1995), men også delvis i bogen Western Esotericism: Ultimate Sacred Postulates and Ritual Fields (Lunds universitet 2008).

Den astrologiske tydning ændrer sig med hver generation

Online FOREDRAG
Torsdag d. 18. marts 2021 kl 19:00-20:00
v Lars Steen Larsen


Der sker hele tiden en ændring af, hvordan et horoskop tydes. I dette foredrag vil vi se på nogle af de ændringer, der er sket i opfattelsen af planeterne. Solen var f.eks. tidligere faderen og evnen til at begribe verden, mens den i dag opfattes som jeget, eller hvad man er inderst inde. Venus er f.eks. først i moderne tid blevet kærlighedens og ægteskabets gudinde. Tidligere var forhold fornuftsægteskaber, og derfor var Månen primært planeten for ægteskab. Selv tydningen af de nye planeter Uranus, Neptun og Pluto ændrer sig. Foredraget er også for begyndere.

Online foredrag foregår via Ekliptika-Zoom.
Tilmelding pr mail senest et par dage før på astrologiforeningenekliptika@gmail.com
Derefter får du tilsendt et link, der vil føre dig til foredraget

Entré:
Medlemmer gratis
Gæster kr. 50.-
Beløbet indsættes på vores konto i Arbejdernes landsbank-
regnr 5331 kontonr 0000246350 (husk at skrive dit navn)
Du kan også betale med Mobile Pay på boxnummer 7668VT (Det er Mobile Pay Box, du skal blot indtaste boksnummeret i stedet for telefonnummer)