Jung og astrologien 1

v. Henrik Bisbo

Om Henrik:

Tinna og Henrik er begge astrologer uddannet fra The Faculty of Astrological Studies i London. Efter mange år i udlandet er de nu vendt tilbage til Danmark og har startet egen virksomhed, Bisbo Advisory, hvor de hovedsaligt betjener firmakunder med at analysere teamdynamik, arrangere team building weekends og afholde foredrag. Derudover tager de også personlige klienter, oftest med karriere- og jobspørgsmål i fokus, men de tager sig også af alle andre relevante spørgsmål med udgangspunkt i den jungiansk inspirerede astrologi.

- Jungs baggrund - Psykologiske typer

ONLINE FOREDRAG
Torsdag d. 8. april 2021 kl 19:00
v Henrik Bisbo


I dette foredrag ser vi på Jungs baggrund og begyndelsen på hans karriere. Forholdet til Freud. De første erfaringer med astrologi. "Psykologiske Typer".

Carl Gustav Jung er blevet taget til indtægt for mange ting, også blandt astrologer. Men hvordan var hans forhold til astrologi egentlig? Hvem og hvad inspirerede ham, og hvor meget benyttede han selv astrologi og astrologiske principper i sit arbejde, i sin forskning og i sit forfatterskab? Få svar på disse og mange andre spørgsmål i tre foredrag, hvor både ældre og helt ny forskning bliver inddraget.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til astrologiforeningenekliptika@gmail.com Herefter får du nærmere besked. Foredraget kan ses i en almindelig browser, du behøver ikke at installere noget, men der skal være højttaler/hovedtelefoner og evt en mikrofon på din computer/ipad/smartphone.

Pris for tilmelding:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-
Beløbet indsættes på vores konto i Arbejdernes landsbank-
regnr 5331 kontonr 0000246350 (husk at skrive dit navn)
Du kan også betale med Mobile Pay på boxnummer 7668VT (Det er Mobile Pay Box, du skal blot indtaste boksnummeret i stedet for telefonnummer)