ASTROLOGISK SPØRGETIME

v. Anni Frank, Claus Due, Lillian Jensen

Om Panelet:

Anni har været aktiv astrolog i over 30 år. Da hun boede i Kina, holdt hun foredrag i Shanghais astrologiske gruppe. Hun har skrevet flere artikler til Horoskopbladet Stjernerne om øjebliksastrologi og Zodiacal Releasing samt boganmeldelser. Hun sidder også i Ekliptikas bestyrelse.

Claus Due, født 1962, er diplomastrolog fra Irene Christensen Instituttet 1989 og Horary Craftsman 2003, uddannet af John Frawley. Skribent på Stjernerne fra 1998, først som dag til dag-skribent siden som artikelskribent og fra 2004 skribent på de kollektive soltegnshoroskoper. Særlige interesser/specialer: Astrologiens historie og astrologiens filosofisk/spirituelle grundlag samt horoskoptolkning, som den blev praktiseret frem til 1600-tallet, især tolkningen af øjebliks- og fødselshoroskoper.

Lillian Jensen: Uddannet fra ICinstituttet 1977 redaktør af Horoskopbladet Stjernerne 2002-2014 Indehaver af ICinstuttet fra 2008

ONLINE EVENT
Torsdag d. 20. maj 2021 kl 19:00-20:00
v Anni, Claus og Lillian


Går du og tumler med et spørgsmål, du gerne vil have svar på, så er muligheden lige for hånden. Vi lover ikke at kunne svare på alt mellem himmel og jord, men vil gøre vores bedste.

Vi åbner med at tale om hvordan radix/person horoskoper, konsultationshoroskoper og øjeblikshoroskoper kan bruges til og ikke mindst, hvornår det er bedst at bruge øjeblikshoroskoper eller få lagt et radixhoroskop.

Du kan enten stille spørgsmålet direkte, eller du kan skrive det til astrologiforeningenekliptika@gmail.com - så læser vi det op og besvarer det.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til astrologiforeningenekliptika@gmail.com Herefter får du nærmere besked. Foredraget kan ses i en almindelig browser, du behøver ikke at installere noget, men der skal være højttaler/hovedtelefoner og evt en mikrofon på din computer/ipad/smartphone. Du kan se mere om, hvordan zoom-foredrag foregår på forsiden.

Tilmelding senest d. 18.maj
Pris for tilmelding:
Medlemmer gratis,-
Gæster: 50.- kr, - der kan sættes ind på vores konto i Arbejdernes Landsbank regnr.5331 konto nr. 0000246350 (husk at skrive dit navn)
-eller på mobilepay 7668VT