HOROSKOPER SOM UDVIKLINGSVÆRKTØJ

v. erhvervsastrolog Pernille Bøge

Om Pernille:

Min baggrund er en Cand. mag. fra RUC. Jeg har 3 forskellige coachuddannelser: ID Coach, ID Mentor og Growth Edge Coach, samt en diplomuddannelse i astrologi.

Jeg er certificeret i personprofilerne: JTI, Teamkompasset, Garuda's Kompetence Profil og Lederprofil samt Human Developer.

I 2011 gik jeg selvstændig efter en karriere som konsulent på bl.a. DTU, i Kræftens Bekæmpelse og Advice. Siden har jeg arbejdet med et hav af forskellige kunder fra både offentlige og private organisationer.

- i fremtidens virksomheder

FOREDRAG
Onsdag d. 2. juni 2021 kl 19-21
v Pernille Bøge


Enhver større arbejdsplads med respekt for sig selv bruger i dag coachingsamtaler, personprofiler og strategimodeller til at udvikle deres organisation. Men i takt med behovet for at leve og producere mere bæredygtigt, bliver det stadig mere oplagt at bruge horoskopet som et ledelsesmæssigt udviklingsværktøj.

For astrologien er en påmindelse om, at mennesker og fællesskaber er natur og består af levende energi. En energi, vi enten kan bruge kreativt, bæredygtigt og værdiskabende. Eller kan undertrykke, så den fører til ubalance, kortsigtede resultater og arbejdsmiljøer uden hjerte og ånd.

Horoskopets spejling af vores energimønstre kan i de rette hænder give os indsigter om den bæredygtighed, som tiden skriger på – og derfor er det måske ikke helt galt at tro, at værktøjet vinder indpas på de bonede gulve?

I foredraget kigger vi også gennem konkrete cases på, hvordan erhvervsastrologi i praksis kan bidrage til et bedre arbejdsliv.

Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.

Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-