SYNASTRI PÅ STEROIDER 1

v. Tinna og Henrik Bisbo

Om Tinna og Henrik:

Tinna og Henrik er begge astrologer uddannet fra The Faculty of Astrological Studies i London. Efter mange år i udlandet er de nu vendt tilbage til Danmark og har startet egen virksomhed, Bisbo Advisory, hvor de hovedsaligt betjener firmakunder med at analysere teamdynamik, arrangere team building weekends og afholde foredrag.

Derudover tager de også personlige klienter, oftest med karriere- og jobspørgsmål i fokus, men de tager sig også af alle andre relevante spørgsmål med udgangspunkt i den jungiansk inspirerede astrologi.

- Gruppehoroskopet

ONLINE FOREDRAG
Torsdag d. 5. august 2021 kl 19:00
v Tinna og Henrik Bisbo


Gruppehoroskopet, et koncept udarbejdet af den østrigske astrolog og økonom, Dr. Christof Niederwieser, er et af de vigtigste nye bidrag til astrologi. Gruppehoroskopet kan benyttes i alle gruppesammenhænge, i firmaer, i sportsklubber, musikgrupper, i familier. Kun fantasien sætter grænser.

Hør om den praktiske anvendelse og teorien bag i to foredrag af Henrik Bisbo, D.F.Astrol.S.

Den klassiske synastri – hvordan passer to mennesker sammen?
Den klassiske synastri – styrker og begrænsninger
Gruppehoroskopet – eksempler
-    Musikgrupper
-    Familier
-    Firmaer
Gruppehoroskopet – det teoretiske grundlag

I begge foredrag vil der være adskillige eksempler, illustrationer og film.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til astrologiforeningenekliptika@gmail.com Herefter får du nærmere besked. Foredraget kan ses i en almindelig browser, du behøver ikke at installere noget, men der skal være højttaler/hovedtelefoner og evt en mikrofon på din computer/ipad/smartphone.

Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-

De kan sættes ind på mobile box. Nr. 7668VT Eller på vores bankkonto: Arbejdernes Landsbank regnr.5331 kontonr. 0000246350

På dagen eller dagen før foredraget får du tilsendt et link til zoom du skal bruge. Du kommer ind i et venterum og et par minutter før kl.19.00 bliver du lukket ind.