Hvad laver en astrolog

v. Eva Ganvig

Om Eva Ganvig:

Diplomuddannet fra IC Instituttet i 2004 og har været en fast del af underviserstaben på Insituttet fra 2004-2019. Tidligere indehaver og medredaktør på Stjernerne 2014-2016 og mangeårig skribent i bladet. Har siden 2004 haft egen praksis på Frederiksberg med klienter, foredrag, podcasts m.m..

FOREDRAG
Onsdag d. 6. oktober 2021 kl 19:00

v Eva Ganvig


Interessen for astrologi har igennem de seneste par år været stigende og det særligt blandt unge mennesker. Dermed er efterspørgslen efter astrologer i vækst, men hvad er det egentlig en astrolog laver?

Som astrolog har jeg efterhånden rigtig mange gange mødt spørgsmålet ”hvad laver du så egentlig?”. På denne aften vil jeg fortælle om de mange forskellige opgaver som astrologer giver sig af med. Det vil handle om det at have klienter, og om de forskellige teknikker der kan bruges i konsultationer. Og det vil handle om hvordan den stigende interesse har givet en øget efterspørgsel efter formidling af astrologi. Herunder vil jeg fortælle om disse forskellige kommunikationsopgaver, det lige fra ugeblade, podcasts, foredrag, radio, online undervisning m.m.

Alle astrologer og astrologiinteresserede oplever at møde skeptikere, det er også sket mange gange for mig, som en del af aftenen vil jeg fortælle om mine erfaringer fra mødet med folk der ikke forstår eller anerkender astrologien og hvordan jeg har valgt at håndtere disse situationer.

Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.

Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-