Familieopstilling

v. Liv Dhanyo Thommesen

Om Liv:

Liv Dhanyo Thommesen er Psykoterapeut Mpf. har specialiseret sig inden for Familieopstilling og Systemisk Opstilling og er grundlægger og leder af ISFO – Institut for Systemisk Opstilling og Familieopstilling.

FOREDRAG
Onsdag d. 3. november 2021 kl 19:00

v Liv Dhanyo Thommesen


Flere og flere taler om Familieopstilling og mange med lys i øjnene og stor forundring. Men… Hvad er Familieopstilling? På en måde siger navnet sig selv og så alligevel ikke. Familieopstilling betyder, at man “Opstiller” sin familie, og herved har mulighed for at se familiedynamikken udefra.

Familieopstilling laves oftest i grupper, men man skal ikke have sin familie med for at lave en Familieopstilling. De øvrige deltagere bruges som “repræsentanter” for medlemmer af familien inklusiv en repræsentant for én selv. Herved bliver man vidne til familiedynamikken, efterhånden som processen, ved hjælp af en facilitator, folder sig ud.

Til aftenens foredrag introduceres du for det verdensbillede, som metoden hviler på. I store træk handler det om, hvordan man kan skabe fred i menneskelige relationer og i særdeleshed i familien. Du vil også have mulighed for at opleve en kortere og afgrænset Familieopstilling, som inspiration til at se på din egen familie igennem en anden optik.

Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.

Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-