Vladimir Putins fremtid

v. Adrian Duncan

Om Adrian:

Adrian er forfatteren af "Det astrologiske urværk" såvel som "Astrology: Transformation & Empowerment" (som udkom i december 2002 i USA). Hans artikler kan ses på dansk på www.worldofwisdom.dk, hvorfra hans World of Wisdom astrologi software kan downloades. Han har arbejdet som fuldtidsastrolog siden 1985, var formand for Københavns astrologiforening Ekliptika i 7 år, og var forstander for Astrologskolen i Danmark fra 1991 - 1997.

Fra 1998 - 2001 blev han redaktør for den ansete Astrological Association of Great Britain journal. Hans mission er at levere kvalitetsastrologi på alle niveauer, inklusiv soltegnsastrologi og hans seneste skabelse er en interaktiv website på dansk på www.astrowow.com.

ONLINE-FOREDRAG
onsdag d. 9. marts 2022 kl 19:00
v Adrian Duncan


Putin kom til magten i Rusland i august 1999 i de sidste kaotiske måneder af Boris Jeltins regeringstid. I løbet af de seneste 22 år har han konsolideret sit greb over Rusland gennem undertrykkelse og kontrol af de uafhængige medier. Han er nu en totalitær diktator, der ser det som sin mission at genoprette Moder Rusland til tsaristisk storhed. Og Moder Rusland omfatter også Ukraine, som havde den frækhed at orientere sig mod Vesten.

I løbet af de næste par år vil Putin føle sig uovervindelig og vil fortsætte med at udvise militaristisk ekspansion og true Østeuropa. Men om fire til fem år er han væk. Hvordan kommer det til at ske?

Online foredrag foregår via Ekliptika-Zoom.
For at melde dig til, skriv til: astrologiforeningenekliptika@gmail.com
Du er først tilmeldt, når du har betalt.
Sidste frist for tilmelding er mandag d. 7. marts.

Entré:
Medlemmer 50 kr.-
Gæster kr. 100 kr.

Beløbet indsættes på vores konto i Arbejdernes landsbank-
regnr 5331 kontonr 0000246350 (husk at skrive dit navn)
Husk at vi skal have din mailadresse for at kunne sende dig det link, du skal bruge for at være med til foredraget.
Du kan også betale med Mobile Pay på boxnummer 7668VT (Det er Mobile Pay Box, du skal blot indtaste boksnummeret i stedet for telefonnummer)