SPØRGETIME

v. Anni Frank, Lillian Jensen og Eva Ganvig

Om Anni, Lillian og Eva:

Anni har været aktiv astrolog i over 30 år. Da hun boede i Kina, holdt hun foredrag i Shanghais astrologiske gruppe. Hun har skrevet flere artikler til Horoskopbladet Stjernerne om øjebliksastrologi og Zodiacal Releasing samt boganmeldelser. Hun sidder også i Ekliptikas bestyrelse.

Eva er Diplomuddannet fra IC Instituttet i 2004 og har været en fast del af underviserstaben på Insituttet fra 2004-2019. Tidligere indehaver og medredaktør på Stjernerne 2014-2016 og mangeårig skribent i bladet. Har siden 2004 haft egen praksis på Frederiksberg med klienter, foredrag, podcasts m.m..

Lillian er uddannet fra ICinstituttet 1977. Redaktør af Horoskopbladet Stjernerne 2002-2014. Indehaver af ICinstuttet fra 2008

ONLINE EVENT
tirsdag d. 7. juni i 2022 kl 19:00- ca 20:30
v Anni Eva Ganvig


Så er det tid til en Spørgetime og denne gang har vi en gæst med nemlig astrolog Eva Ganvig, der erstatter Claus Due der ikke kunne denne gang.

Eva vil tale lidt om den astrologiske kongres der kommer til maj 2023.

Og hvis du ellers går og tumler med et astrologisk spørgsmål, du gerne vil have svar på, så er muligheden lige for hånden. Vi lover ikke at kunne svare på alt mellem himmel og jord, men vil gøre vores bedste.

Du kan enten stille spørgsmålet direkte på aftenen, eller du kan skrive det til astrologiforeningenekliptika@gmail.com - så læser vi det op og besvarer det.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til astrologiforeningenekliptika@gmail.com senest 5. juni Herefter får du tilsendt et link, der vil føre dig til foredraget.

Du vil komme ind i det, man kalder venterum i Zoom og når Ekliptika har sikkerhedstjekket dig 😉 bliver du lukket ind når foredraget starter. Indtil da, vil du være i venterummet.

Pris for tilmelding:
Medlemmer GRATIS-
Gæster: 50 kr,

Betaling kan ske på mobilepay:
Mobile box. Nr. 7668VT

Eller på vores bankkonto: Arbejdernes Landsbank regnr.5331 kontonr. 0000246350

Husk navn.