Månen set i et psykologisk perspektiv

v. Marina Elkhøj

Om Marina:

Jeg er et Krebsebarn født i 1964 på Frederiksberg. Jeg har beskæftiget mig med astrologi i mere en 20 år, og blev uddannet på IC. Instituttet i 2006. Jeg har haft glæden af at undervise på IC. Instituttet siden 2007. Derudover har jeg også været astrologisk skribent på Alt for Damerne siden 2010

ONLINE FOREDRAG
onsdag d. 29. november 2022 kl 19:30
v Marina Elkhøj


Månen set i et psykologisk perspektiv med Marina Elkhøj zoom foredrag/oplæg tirsdag den 29. november kl 19:30 Månen er vores ubevidste og den, der tager over, når vi slår over på autopiloten. Jeg er selv dobbeltkrebs og har altid været meget fascineret af Månens mange facetter. I den sidste tid har jeg været meget optaget af psykologien, og hvordan vi kan koble det til horoskopet og specielt til Månen.

Jeg vil derfor gerne dele mine refleksioner om, hvordan vi kan koble de psykologiske teorier med Månen og dens samspil med de andre planeter. Hvorfor er der fx nogle mennesker med en hård start på livet, der klarer sig godt, mens andre ikke gør? Hvorfor bliver nogle mennesker deprimerede, når de møder modstand, og hvorfor gør andre ikke?

TILMELDING NØDVENDIG Du tilmelder dig ved at sende en mail til astrologiforeningenekliptika@gmail.com
Vi skal bruge din mailadresse til at sende dig linket til Zoom.
Tilmelding / betaling senest 25. nov

Entré:
Medlemmer gratis,-
Gæster kr. 50,-
Betaling indsættes enten på vores konto i Arbejdernes Landsbank
regnr.5331 konto nr. 0000246350 (husk at skrive dit navn)
Eller på mobilepay 7668VT